Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Коледен дух плъзна из Бургас

Коледен дух плъзна из Бургас

Днес започна монтирането на празничната украса по централната улица "Александровска".

Коледен дух плъзна в центъра на Бургас. Днес започна монтирането на празничната украса по централната улица "Александровска", предаде репортер на “PoligrafF”. Традиционно тя ще бъде монтирана до края на ноември, като паралелно с нея ще бъдат изградени и празничния базар на пл. "Тройката", както и празничното градче край Часовника.

Елементите от декорацията ще бъдат същите, но подредени в нова визия. Това съобщи за “PoligrafF” началникът на отдел “Култура” към Община Бургас - Петър Парушев. Концепцията отново се състои в различни стрингове и декоративни елементи. Те ще заработят поетапно през следващите седмици, като само елхата няма да грейне до традиционния концерт за Никулден.

По ул. “Александровска” отново ще има акцент в района на “Компаса”, а в горната част на площад "Тройката" ще бъде поставена и къщичката на Дядо Коледа, заедно с блестящия гигантски подарък, който се превърна в любимо място на бургазлии и гостите на града по време на празничния период.

Колкото до самия Никулден, екипът на Парушев вече работи по концепцията на празничното градче, което ще забавлява жителите и гостите на града по празниците. Очаква се окончателната концепция да стане ясна през следващата седмица.

Уточнява се и програмата на големия концерт по случай празника на Бургас. Засега е ясно, че той ще стартира в обичайния час - 17:30. В рамките на програмата ще се състои и тържественото включване на празничната украса. В момента се водят преговори с изпълнителите, като окончателният списък с участниците също трябва да бъде обявен в рамките на следващите 10 дни.

Снимки от миналогодишния Никулден можете да разгледате на нашата Facebook страница - тук и тук.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега