Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Коледна кампания набира средства за подаръци на деца от три детски центъра

Коледна кампания набира средства за подаръци на деца от три детски центъра

Коледа е време за радост и светлина. Време, в което всяко едно дете трябва да получи подарък и късче щастие. Този късмет нямат децата от Център за настаняване от семеен тип 1, 2 и 3. Тази несправедливост са решили да поправят три бургаски момичета – Нелина Георгиева, Анелия Павлова и Боряна Петрова, съвместно със Сдружение „Усмивка“.

Коледа е време зарадост и светлина. Време, в което всяко едно дете трябва да получи подарък икъсче щастие. Този късмет нямат децата от Център за настаняване отсемеен тип 1, 2 и 3. Тази несправедливост са решили да поправят три бургаски момичета  – Нелина Георгиева, Анелия Павлова и Боряна Петрова,съвместно със Сдружение „Усмивка“.

„Децата в тезизащитени жилища не получават коледни изненади. Миналата година от общината имподариха нови якета и обувки, но това са неща от първа необходимост. Ние искамеда ги зарадваме с нещо специално. Нещо от сърце, което да ги направи щастливи“,обясняват трите инициаторки на кампанията „Заедно за една по добраКоледа“.

За да има„подаръци за всички от сърце“ още днес ще бъдат поставени благотворителни кутиив редица бургаски заведения сред които "Karaoke bar", ресторанти „Incanto“, клуб „Etiquette“ и др. Там, всеки един от клиентите ще може даспомогне за малкото коледно чудо, което ще зарадва в навечерието нанай-светлите празници малките възпитаници на трите центъра.

Със събраните до23-ти този месец пари ще бъдат закупени подаръци и украса, които Дядо Коледа щезанесе на малчуганите на 25-и декември. Всеки, който желае да се включи винициативата с поставяне на благотворителна кутия за дарения, може да гонаправи като се свърже с организаторите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега