Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Колко е важно да бъдеш сериозен" и в Поморие този месец

"Колко е важно да бъдеш сериозен" и в Поморие този месец

НЧ „Просвета 1888” обявява февруари за месец на Театър „Българска армия“. Жители и гости на Поморие ще имат възможността да се насладят на една великолепна комедия, която препълва театралните салони вече 15 години, а именно „Колко е важно да бъдеш сериозен”. Тя ще се играе на 17.02.2016 г. /сряда/ от 19.00 часа на сцената на НЧ „Просвета 1888".

НЧ „Просвета 1888” обявява февруари за месец на Театър „Българска армия“. Жители и гости на Поморие ще имат възможността да се насладят на една великолепна комедия, която препълва театралните салони вече 15 години, а именно „Колко е важно да бъдеш сериозен”. Тя ще се играе на 17.02.2016 г. /сряда/ от 19.00 часа на сцената на НЧ „Просвета 1888". Ден по-рано постановката ще се играе и на бургаска сцена.

Оскар Уайлд обичал да повтаря: “Изкуството е единственото сериозно нещо на този свят, а творецът – единственият човек, който никога не е сериозен”. “Колко е важно да бъдеш сериозен” е най-виртуозно забавната комедия на Уайлд. Сюжетът на пиесата се завърта около сърдечните вълнения на две млади аристократични двойки. 

В преследване на любовта си, те преминават през низ от комични недоразумения и абсурдни препятствия.Всички участници в тази игра са остроумни, духовити, преизпълнени с ведро желание за живот и щастие. А представлението ще ви достави удоволствие като на чаша шампанско -опияняващо и игриво.

В ролите: Владислав Виолинов, Веселин Ранков, Александър Дойнов, Анастасия Ингилизова, Антоанета Добрева-Нети, Тигран Торосян, Мимоза Базова, Пламена Гетова, Георги Къркеланов. Билети се продават на касата на НЧ „Просвета 1888“.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега