Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Колко е важно да бъдеш сериозен" този вторник в Бургас

"Колко е важно да бъдеш сериозен" този вторник в Бургас

”Колко е важно да бъдеш сериозен” - една виртуозно забавна комедия на големия Оскар Уайлд ще гостува в Бургас този вторник. Постановката е на Театър “Българска армия”, а режисьор е Красимир Спасов.

”Колко е важно да бъдеш сериозен” - една виртуозно забавна комедия на големия Оскар Уайлд ще гостува в Бургас този вторник. Постановката е на Театър “Българска армия”, а режисьор е Красимир Спасов. Жителите и гостите на града ще имат възможността да я видят на 16-и февруари, от 19 часа, в залата на НХК.

В ролите влизат Владислав Виолинов, Веселин Ранков, Александър Дойнов, Анастасия Ингилизова, Антоанета Добрева - Нети, Тигран Торосян, Мимоза Базова, Пламена Гетова и Георги Къркеланов. Сюжетът на пиесата се завърта около сърдечните вълнения на две млади аристократични двойки.

В преследване на любовта си, те устремно прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия. Например, играта с името Ърнест (в превод на български - “сериозен”), което се оказва абсолютно условие за взаимна щастлива любов. Или пък как в едно благородно английско семейство ще влезе млад мъж с неизвестен произход, за когото се знае само, че е намерен в пътна чанта в гардероба на гара “Виктория”.

Всички участници в тази несериозна игра със сериозни неща са остроумни, духовити, преизпълнени с ведро желание за живот и щастие. Елегантен каприз на случайността, която си играе с любовта...

”Колко е важно да бъдеш сериозен” гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Билети за спектакъла можете да намерите на касата на НХК и на телефон 0894/898-098.

Ден по-късно, на 17-и февруари постановката ще се играе и в Поморие. Жителите и гостите на града могат да я видят от 19:00 часа на сцената на НЧ „Просвета 1888”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега