Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Колоездачи се биха на пътя, шофьор ги разтърва с пистолет

Колоездачи се биха на пътя, шофьор ги разтърва с пистолет

Нашенецът първо стрелял два пъти във въздуха, след това прострелял един от чужденците в крака.

Двама колоездачи се биха на пътя Слънчев бряг - Оризаре. Шофьор ги разтърва с огнестрелен пистолет "Макаров", като единият от скандалджиите е прострелян в крака.

Сцената се разиграла около 9:35 часа тази сутрин, на около 2 км от село Оризаре, обясни говорителят на ОДМВР - Бургас - Цветелина Рандева. По данни на властите, между двамата колоездачи - английски граждани, възникнало спречкване, прераснало в сбиване.

Шофьорът се опитал да им направи забележка, че затрудняват движението и създават опасност на пътя, но ефект не последвал. Като следваща стъпка, 54-годишният мъж от село Оризаре извадил от колата си, "Голф 3", законно притежавано огнестрелно оръжие. Първо стрелял два пъти във въздуха, след това прострелял един от чужденците в крака.

След инцидента българинът напуснал произшествието, прибрал се у дома си и се обадил Районно управление - Несебър, за да съобщи за случилото се. По-късно е установен и задържан дома си, като междувременно получил сърдечни проблеми и е откаран в медицинско заведение от полицейски екип.

Пострадалият е настанен в бургаска болница. Предстои операция за отстраняване на куршума от тялото му, но опасност за живота му няма. Другият колоездач също е откаран в здравно заведение за освидетелстване. Нашенецът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега