Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Компани: Битката за титлата все още не е приключила

Компани: Битката за титлата все още не е приключила

Капитанът на Манчестър Сити Винсент Компани настоява, че до края на сезона има още много мачове, в които ще могат да стопят преднината от седем точки на своя градски съперник Юнайтед.

Капитанът на Манчестър Сити Винсент Компани настоява, че до края на сезона има още много мачове, в които ще могат да стопят преднината от седем точки на своя градски съперник Юнайтед.

26-годишният бранител на „гражданите” отказва да приеме, че борбата за титла е приключила, след като все още има прекалено много кръгове до края на кампанията във Висшата лига. В мачовете по време на коледните и новогодишни празници, възпитаниците на Роберто Манчини не се представиха убедително и изостанаха от лидера във временното класиране „червените дяволи” със седем точки.

Според Комани носителите на титлата имат натрупана достатъчно увереност и все още имат шанс да повторят миналогодишния си успех. Той заяви в последните футболни новини на британския вестник „Daily Mirror”:

„Бих казал, че ако преди няколко години изоставахме в шампионата със седем точки, щяхме да си кажем, че спечелването на титлата ще бъде много трудно.Но след като вече успяхме да го постигнем веднъж, никой не се панира. Всичко е възможно. Ние показахме на какво сме способни и всички сме спокойни.”

„Това е предимството, което получаваш, когато спечелиш титлата веднъж. Имаш силна вътрешна увереност. Ние си поставихме високи цели и раборихме усилено за постигането им за да стигнем до тук. Няма да оставим нещата да ни се изплъзнат толкова лесно.” Отборът на „гражданите” ще заложи на нападателен футбол и в следващия кръг на Висшата лига при гостуването си на Арсенал.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега