Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Конфискуваха 1,2 тона риба, незаконно уловена на яз. "Мандра", на входа на Айтос

Конфискуваха 1,2 тона риба, незаконно уловена на яз. "Мандра", на входа на Айтос

Рибата е уловена в язовир „Мандра”, като тон от нея е от вида „сребриста каракуда” /таранка/ и 200 кг. е от вида „платика”.

Служители на "Икономическа полиция" и РУ Айтос конфискуваха 1,2 тона риба, незаконно уловена на яз. "Мандра", на входа на Айтос. Бракониерската стока била превозана с товарен автомобил "Мерцедес Спринтер" с хасковска регистрация.

Леката кола била управлявана от 46-годишен бургазлия, придружаван от друг мъж на 52 години, също от Бургас. Служителите на реда спрели возилото за проверка около 9:45 часа в сряда. При последвалия оглед на превозното средство, в товарния отсег на автомобила,в 50 пластмасови каси е открито голямо количество риба, уловена споредобясненията на двамата мъже, в язовир „Цанко Церковски” край Карнобат.

Бургазлиите твърдели, че рибата е предназначена за пласиране в Русе запредстоящия празник Никулден.Отизвършените проверки е констатирано, че превозваната риба е с неустановенпроизход и за нея няма съпроводителни документи, поради което своевременно саинформирани служителите на ИАРА - Бургас и ОДБХ – Бургас, които изпратилипредставители на място.

Установеное, че рибата е уловена в язовир „Мандра”, като тон от нея е от вида „сребристакаракуда” /таранка/ и 200 кг. е от вида „платика”. Цялото количество риба еконфискувано и е предадено на Дирекция „Социален патронаж” към Община Бургас.

За установените административни нарушения служителите от ОДБХ – Бургас изготвилидва акта.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега