Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Концерт и базар в Операта набират средства в помощ на Антонио тази вечер

Концерт и базар в Операта набират средства в помощ на Антонио тази вечер

Тони Димитрова, Рафи и Сантра ще пеят в подкрепа на бургаското дете.

Две благотворителни прояви в подкрепа на малкия Антонио ще се състоят днес в Бургас. Концерт и базар в сградата на Държавна опера - Бургас ще дарят надежда на бургаското семейство. В спектакъла ще се включат Тони Димитрова, Рафи, RnB певицата Сантра, певецът и журналист Давид Сукнаров, хип-хоп изпълнителят  VessoU, ARTi, MEIA, Преслава Минасян и Лидия Стаматова. Пълната си подкрепа в благотворителната кампания оказаха от хор “Милка Стоева”, КЛТ “Бургаски Делфини” с ръководител Теодора Йонова, Балет “Дюн”, Black Style, ФТА “Никола Гинов и Карате клуб “Никон”. Концертът ще се състои от 18:00 часа. Билетите за концерта ще са с цена 10 и 20 лева. Може да закупите от тях на касите на Опера-Бургас или от НХК.

Един час преди началото на концерта в сградата на Операта ще се проведе благотворителен базар. На него ще се продават сладки и солени изкушения, домашно приготвени питки, както и домашна лимонада. Ще има щанд за сувенири, ръчно изработени изделия, детски играчки. В специално декориран кът за фотосесии всеки, който желае, ще може да влезе за няколко минути в ролята на фотограф.

На 7 места в Бургас са разположени кутии, в които всеки, който желае може да помогне за лечението на Антонио. Точното им разположение е:

-      Държавна Опера-Бургас;
-      Община Бургас;
-      Спортен център “Звездичка Арена”;
-      Спортен комплекс “Каменица Арена”;
-      Спортен комплекс “Бъдеще”;
-      Парк Арена ОЗК;
-      Магазини DS Home в Бургас на ул. “Марица” 1, Северна промишлена зона и в с. Равда, срещу Аквапарк “Аква Парадайз”.

От няколко години Антонио страда от мултикистичен тумор на ляв фронтален лоб. През февруари тази година д-р Герганов от неврохирургичния институт INI Хановер преглежда момчето и препоръчва, предвид локацията и възрастта на детето, туморът да бъде премахнат оперативно. Стойността на интервенцията е 50 382 евро. Родителите са подали заявление във фонда за лечение на деца за финансиране на лечението, но до момента не е получен отговор, поради което е стартирана дарителска кампания.

До момента е събрана малка част от необходимата сума. За събирането на средства за лечението на Антонио е открита банкова сметка:

IBAN BG44BPBI79374026270301
BIC: BPBIBGSF

Кутия за дарения е поставена на партера в Община Бургас.

Средства се събират чрез дарителски есемеси на номер DMS ANTONIO на номер 17 777.
(За абонати на Telenor, VIVACOM и A1).

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега