Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Концерти, спектакли, постановки и други изненади на "Море от вино" 2018

Концерти, спектакли, постановки и други изненади на "Море от вино" 2018

Традиционните летни празници в Поморие започнаха.

Традиционните летни празници „Море от вино” в Поморие започнаха снощи с концерт на Теодосий Спасов Джаз Квартет, а часове преди официалното откриване крайбрежният булевард се беше превърнал в истинска джаз сцена. За първи път на три места по алеята бяха разположени оркестри от млади джазмени, които подгряха публиката, създавайки неповторима атмосфера.

"Започнали преди 17 години тези празници станаха неизменна част от културната програма на Община Поморие. „Море от вино” дава сцена за изява на много български таланти от различни сфери на изкуството, но най-важното е, че тези празници създават уникална атмосфера и оставят спомен за едно незабравимо поморийско лято. Желая много усмивки на всички зрители и участници, защото Поморие не е само море и пясък, Поморие е дух, история, море от емоции, море от вино". С тези думи кметът Иван Алексиев приветства присъстващите и даде начало на тазгодишното издание.

Музикални концерти, танцови спектакли, театрални постановки, изложби, представяния на книги и други изненади ще поднесат дните до 6 септември 2018 година. Още тази вечер /31.07.2018 г./ от 19.30 часа, в залата на НЧ „Просвета 1888” артистите от театър „Искри и Сезони” ще играят безплатно за поморийската публика комедията „Втори меден месец”.

От 5 до 12 август ще се проведе и атрактивната „Национална седмица на морето“, жители и гости на града ще станат свидетели на красив парад на плавателни съдове и ще посрещнат Нептун и свитата му от русалки и  морски духчета.

Цялата програма може да видите ТУК.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега