Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кремъл потвърди: Бомба е свалила руския самолет в Египет

Кремъл потвърди: Бомба е свалила руския самолет в Египет

Следи от взривно устройство са открити по останките от разбилия се в Египет руски самолет Airbus A-321, предава Ройтерс. Анализите на руското разузнаване установили, че самоделната бомба е съдържала до 1 килограм тротил.

Следи от взривно устройство са открити по останките от разбилия се в Египет руски самолет Airbus A-321, предава Ройтерс. Анализите на руското разузнаване установили, че самоделната бомба е съдържала до 1 килограм тротил.

"Устройството се взривило по време на полета и разкъсало самолета. Това обяснява защо части от двигателя са разпръснати на такова голямо разстояние", обясни шефът на специалните служби Александър Бортников по време на среща, организирана от президента Владимир Путин.

До този момент Москва залагаше на външно посегателство, но отлагаше заклеймяването на случая като терористичен акт. Днес, обаче, Бортников официално съобщи, че Русия счита самолетната катастрофа за терористична атака.

"Нашата кампания в Сирия трябва да бъде така засилена, че престъпниците да разберат, че възмездието е неизбежно. Ще претърсим света и ще ги открием, където и да се крият. Ще ги намерим и ще ги накажем", зарече се Путин.

Междувременно, силите на реда в Египет задържаха двама от служителите на летището в Шарм ел Шейх, за които се смята, че са помогнали за качването на бомбата на борда.

Припомняме Ви, че самолетната катастрофа, която се случи на 31-ви октомври, отне живота на всичките 224 души на борда на чартърния полет от египетския курорт Шарм ел Шейх до Санкт Петербург. Сред жертвите са 217 пътници, 25 от които деца, както и 7 души екипаж. Оцелели няма. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега