Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Криминално проявен гърми наред в бургаска автомивка

Криминално проявен гърми наред в бургаска автомивка

Шофьор на микробус е стрелял три път по служител в бургаска автомивка, съобщиха от полицията. Вчера около 13.00 ч. в Пето Районно управление - Бургас е получено съобщение за инцидент в района на автомивка «Мания», разположена на бургаската улица «Транспортна», при който е стреляно с газов пистолет.

Шофьор на микробус е стрелял три път по служител в бургаска автомивка, съобщиха от полицията. Вчера около 13.00 ч. в Пето Районно управление - Бургас е получено съобщениеза инцидент в района на автомивка «Мания», разположена на бургаската улица«Транспортна», при който е стреляно с газов пистолет.

Установено е, че около12.45 ч. между водач на микробус «Пежо Боксер», с бургаска регистрация и 32-годишен служител на автомивката възникнал скандал поради отказа на служителя даприеме буса за миене, тъй като габаритите му били по-големи в сравнение склетката за миене. Агресиран водачът на микробуса извадил газов пистолет инасочвайки го към 32-годишния бургазлия произвел изстрел.

Служителят побягнал исе скрил в павилион, предназначен за отдих на работниците от автомивката. Водачътпроизвел втори изстрел след бягащия, разбил с крак вратата на помещението и произвелтрети изстрел в павилиона. Извършителят на деянието е задържан непосредственослед стрелбата.

Това е криминално проявения В.В., 21-годишен от Бургас.Констатирано е, че служителят от автомивката не е пострадал от стрелбата, катое отказал медицинска помощ. При счупването на стъклото на входната врата напомещението за отдих към автомивката В.В. получил порезна рана на десния крак иму е оказана медицинска помощ. По случая е образувано бързо полицейскопроизводство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега