Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Крумова: "Евромайки" е акумулираната сила на дейната българка

Крумова: "Евромайки" е акумулираната сила на дейната българка

„Евромайки“ не е просто една поредна дамска инициатива, а акумулираната сила на дейната българка. Българката, която знае как и може - да пита без притеснение, да изисква полагаемото, да отстоява, да търси справедливост и да налага нов дневен ред. Не само като дъщеря, майка и съпруга, а като личност и ярка индивидуалност!“ Това заяви Калина Крумова - председател на женската организация на “България без цензура”, в обръщение към медиите.

„Евромайки“ не е простоедна поредна дамска инициатива, а акумулираната сила на дейната българка.Българката, която знае как и може - да пита без притеснение, да изискваполагаемото, да отстоява, да търси справедливост и да налага нов дневен ред. Несамо като дъщеря, майка и съпруга, а като личност и ярка индивидуалност!“ Това заяви Калина Крумова - председател на женската организация на “България безцензура”, в обръщение към медиите.

Младата дама сподели, че твърдовярва, че лидерството не е пост, привилегия титла или пари. За нея то еотговорност, което е и причината семейството да заеме централно място вполитиката на организацията. Освен това, Крумова обясни, че тези „нови хора“,които „България без цензура“ смята за необходими на българската политика, могатда бъдат именно българките.

„Жените,които можем да гледаме света с очите на хората около нас. Жените, коитоприемаме трудностите, изправяме се пред тях и правим всичко по силите си, че иотвъд тях, за да ги преодолеем. Българките, които не се чувстваме никакевропейки, но пък отглеждаме децата си с гордо вдигната глава, въпрекинеравните социални условия у нас в сравнение с тези в ЕС“, казва Крумова.

Председателкатана „Евромайки“ повтори, че няма да влиза в листата за евровота. По думите й, вполитиката е не за пост или място в предизборна листа.

„Станах политикмакар вече пета година да ми се налага да се оправдавам, че съм жена илиизглеждам по определен начин, вместо да коментирам законопроекти и конкретнидействия! В политиката съм, защото е нужна промяна! Защото не е нужно да сеоправдаваме, че носим поли и изглеждаме добре, щом си вършим работата!“ коментира младата жена.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега