Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кулинарен клуб организира единствен по рода си "здравословен детски рожден ден"

Кулинарен клуб организира единствен по рода си "здравословен детски рожден ден"

В рамките на няколко часа децата си приготвят нещо вкусно и научават много нови и полезни неща за здравословното хранене, за произхода на храната и за това колко забавно може да бъде в кухнята.

Защо празникът да е свързан с купища захар и превъзбудени деца? Задължителни ли са вредните лакомства за един детски рожден ден? Означава ли думичката „торта“ хаос, развалени зъбки и свръхкалории? Не! Това ни казват от Кулинарен клуб „Амко“, които предлагат на бургаските родители първия по рода си „изцяло здравословен детски рожден ден“.

„Всеки рожден ден в АМКО е различен, защото имаме много рецепти в главите си и рожденикът ще реши кое нездравословно любимо ястие ще превърне с приятелите си в здравословен спомен. Менютата са съобразени с възрастта, като ястията се избират предварително, заедно с родителите. Винаги използваме продукти от най-високо качество. В рамките на няколко часа децата си приготвят нещо вкусно и научават много нови и полезни неща за здравословното хранене, за произхода на храната и за това колко забавно може да бъде в кухнята“, сподели Елина Чекаларова от „Амко“.

Първите кулинарни детски рождени дни в клуба вече са факт, а малчуганите наистина се забавляват. Сред най-предпочитаните рецепти са тези за здравословна пица, шоколадови бонбони с ядки и фурми, зеленчукови фигурки, бонбони от сирене и морков, близалки с плодове и шоколад, както и полезни желирани бонбони без захар.

„Децата обикновено са много изненадани от това, че всяка от любимите им „вредни“ храни може да се превърне в полезна рецепта с няколко малки промени – като се намали съдържанието на захар или сол, а един продукт се подмени с друг. Родителите също много се забавляват. За тях предлагаме допълнително кетъринг, но в повечето случаи те се включват в готвенето, заедно с децата си. А след това ни споделят, че приготвят рецептите и у дома. А най-хубавото е, че семействата си тръгват, обогатени със знания за здравословното хранене и ентусиазъм да ги направят част от живота си“, коментират от кулинарния клуб в Бургас.

Детските рождени дни са едни от най-търсените събития, макар в „Амко“ да се провеждат и планирани събития – тематични работилници със сезонни продукти, презентации на специалисти в сферата на здравословното хранене и диетиката, уъркшопи за родители, занимания за деца и възрастни и други. Клубът предлага и организиране на частни събития като момински партита с шоколадови рецепти и афродизиаци, както и тиймбилдинги.

„Отворени сме и за всякакви предизвикателства. Само ни споделете идеята си, а ние ще открием рецептите, които ще превърнат Вашия повод в едно нестандартно преживяване“, добавя Чекаларова.

Самият клуб се намира на ул. „Одрин“ №2, точно срещу сградата на „Елкабел“. Клубът разполага и с безплатен паркинг. Планираните събития обикновено се обявяват в началото на месеца на страницата на „Амко“ във Facebook. Там се приемат и заявки за частни партита и занимания, разкриха за „PoligrafF“ от първия по рода си кулинарен клуб за здравословно хранене в града.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега