Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кънев: Трябва да намерим как да помогнем на тези, които живеят най-тежко

Кънев: Трябва да намерим как да помогнем на тези, които живеят най-тежко

Водачът на листата на БСП лява България Петър Кънев посети община Айтос, заедно с кандидата за депутат Андрей Андреев и областния лидер на БСП Николай Тишев. Тримата най-напред се срещнаха с кмета на Айтос Васил Едрев, за да се запознаят по-отблизо с проблемите на общината.

Водачът на листата на БСП лява България ПетърКънев  посети община Айтос, заедно с кандидата за депутат АндрейАндреев и областния лидер на БСП Николай Тишев. Тримата най-напред се срещнахас кмета на Айтос Васил Едрев, за да се запознаят по-отблизо с проблемите наобщината.

”Не трябва при разрешаването на горещите и наболели проблеми да имаполитическо разделение” - каза водачът на „БСП лява България” Петър Кънев.Журналистическият интерес към кандидатите за депутатибеше голям. Оказа се, че не само медиите искат да видят и чуят по-отблизоводача на „БСП лява България”. Залата едва побра желаещите да присъстват насрещата с него.

„Трябва да намерим начин да се помогне на тези, които живеятнай-тежко. Вие знаете, че социалната политика, която за една годинапроведохме, беше повече от добра. Успяхме да направим така,че  пенсионерите да заплащат при личния лекар по-малко, да увеличимеднократната помощ за първокласниците и ред други неща. Това пък, което азискам да направя, за да диша бизнеса по-леко е да освободим фирмите отбюрократщина и бумащина” - каза в изложението си Петър Кънев.

В разговора бяхазасегнати темите за плоския данък, безработицата и бедността, облекченията засредния и малък бизнес, подпомагането на регионите, енергетиката и бъдещето натрети и четвърти реактор в Козлодуй, съдбата на АЕЦ Белене, ползите и минусите отчленството на България в Европейския съюз.

Не остана нито един въпрос безвнимание и изчерпателен отговор от водача на листата. Още в началото на срещатаКънев спечели приятелството на айтозлии с непринуденото си поведение, честния иоткрит диалог с хората.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега