Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лазаров: Кризата с бежанците отмина

Лазаров: Кризата с бежанците отмина

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров коментира в ефира на bTV, че кризата с бежанците от Близкия изток и Африка е отминала. По думите му, МВР вече работи в посока подобряване на процесите с процедурите около нелегалните мигранти и ситуацията в домовете на Дирекция „Миграция" и ДАБ.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаровкоментира в ефира на bTV, че кризата с бежанците от Близкия изток и Африка е отминала. Подумите му, МВР вече работи в посока подобряване на процесите с процедуритеоколо нелегалните мигранти и ситуацията в домовете на  Дирекция„Миграция" и ДАБ.

Засилената охрана по границите струвала повечеот охраната на Народното събрание, но благодарение на нея България се еизмъкнала от кризата с бежанската вълна, коментира още Лазаров. „Без аналог, ниепазим границата с жива сила и това се отразява и на служителите, и на технитесемейства. Не е въпросът дали преминават нелегални емигранти, тъй катослужителите на „Гранична полиция" ги задържат. Въпросът е да не гидопускаме, защото следват усложнения от различно естество - основно финансови,социални", каза още генералният секретар на МВР.

Освен това, Лазаров похвали колегите си заефективната борба срещу наркотрафика и взаимодействието между отделнитеинституции. По думите му, през миналата година са заловени три пъти повече хероин- около 240 кг., спрямо 85 кг през 2012-а година. Задържаните синтетичнинаркотици за 2013-а са почти осем пъти повече (84 кг.) спрямо тяхнотоколичество от предходната година. Към това той добави и близо 3 тона марихуанаи канабис, и 15 кг кокаин, заловени от МВР през последните 12 месеца.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега