Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лампард: Нещата си идват на мястото под ръководството на Моуриньо

Лампард: Нещата си идват на мястото под ръководството на Моуриньо

Звездата на „сините” вярва, че неговият тим вече е успял да постигне нужното постоянство в представянето си за да успее отново да грабне титлата във Висшата лига.

Звездата на „сините” вярва, че неговият тим вече е успял да постигне нужното постоянство в представянето си за да успее отново да грабне титлата във Висшата лига. Лондонският гранд взе своята шеста поредна победа през този сезон, резултат който не са постигали от четири години насам. Това дава надежди на Франк Лампард, че могат отново да спечелят шампионата на острова.

Възпитаниците на Жозе Моуриньо се представят добре в мачовете от Шампионска лига и освен това се придвижиха до второто място във Висшата лига, благодарение на победата над Манчестър Сити с 2:1 в края на изминалата седмица. Челси се наложиха и над Арсенал този вторник, което им помогна да стигнат до четвъртфиналите на „Кепитъл Уан Къп” и макар да започнаха слабо тазгодишната кампания, халфът на „сините” призова своите съотборници да продължат сегашното си добро представяне до края на сезона.

„Ако погледнете внимателно нашия състав ще разберете, че не е редно да имаме само една единствена титла във Висшата лига за последните седем години. Аз обаче имам усещането, че нещата си идват на мястото под ръководството на Моуриньо. Той ни накара да вяраваме, че второто място не е задоволително за нашия отбор.”

„Сините” гостуват на Нюкасъл в следващия кръг от шампионата, като повечето футболни прогнози за този мач са на страната на Челси. Очаква се Моуриньо отново да заложи на своя опитен халф и за предстоящия сблъсък в края на тази седмица.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега