Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лауреати от "Бургас и морето" представят видеото към песента си във Флората

Лауреати от "Бургас и морето" представят видеото към песента си във Флората

Месеци след като завоюва второто място в музикалния конкурс "Бургас и морето", песента "Нищо не е същото" вече има и видеоклип.

Месеци след като завоюва второто място в музикалния конкурс "Бургас и морето", песента "Нищо не е същото" вече има и видеоклип. Премиерата му ще се състои в четвъртък, 24 ноември, от 19:30 часа в Експоцентър "Флора".

Парчето изцяло носи духа на Бургас. Автор на музиката и изпълнител е Димитър Атанасов, а аранжиментът е направен заедно с друг бургазлия - Юлиян Янев. Текстът е дело на Йоана Мирчева. Специално за видеото се е сформирал истински бенд, заедно с пиана, китари, усилватели, барабани и цялата нужна техника. В него са се включили басистът Стоян Ружев и китаристът Щерион Пилидов, които също са бургазлии.

Димитър Атанасов разказва, че основните кадри на видеото са заснети от 18-тия етаж в сърцето на града. От такава височина, музикантите са били истинска атракция за случайно преминаващите или жителите на съседни сгради, които са имали възможност на живо да чуят и видят изпълнението на "Нищо не е същото". Режисьор е Александър Тодоров, който също е популярно име в Бургас.

Бургазлии също имат възможност да чуят на живо изпълнението на песента и да видят за първи път кадрите. Проектът е съфинансиран от Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега