Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Левандовски: Искам да си тръгна от Дортмунд с титла

Левандовски: Искам да си тръгна от Дортмунд с титла

Полският национал Роберт Левандовски иска да спечели още трофеи с Борусия преди да напусне „Сигнал Идуна Парк”, но съзнава, че за тази цел отборът има нужда да подобри представянето си. Футболистът е твърдо решен да завърши подобаващо престоя си в отбора на „жълтата подводница” преди да премине в Байерн Мюнхен през летния трансферен прозорец.

Полският национал Роберт Левандовски иска да спечели още трофеи с Борусия преди да напусне „Сигнал Идуна Парк”, носъзнава, че за тази цел отборът има нужда да подобри представянето си.Футболистът е твърдо решен да завърши подобаващо престоя си в отбора на„жълтата подводница” преди да премине в Байерн Мюнхен през летния трансференпрозорец.

В момента Борусияе на цели 17 точки зад „баварците” в класирането на Бундеслигата и вероятно няма дамогат да свалят носителите на титлата от първото място през този сезон.Въпреки това, теимат голям шанс да спечелят някой от другите големи трофеи, след като секласираха за осминафиналите в Шампионска лига и четвъртфинал за Купата наГермания.

Левандовски сенадява да прибави още един голям трофей към своята колекция преди да напуснеДортмунд, като по този повод заяви във футболенкоментар на живо пред „Sport Bild”:„Моята цел сиостава да напусна Дортмунд с трофей през лятото. Ние всички знаем, че трябва даподобрим играта си ако искаме да изпълним тази цел. Разбира се вотбора има много контузени играчи, но въпреки това ще се наложи да покажеммаксимума от нашите възможности като отбор във всеки един мач.”

След това добави:„Много хорасмятат, че не съм заинтересован да играя за Дортмунд, но аз показах, че искамда направя един прекрасен подарък за феновете на тима преди да си тръгна.”

В следващия кръг от Бундеслигата Борусия гостува наВердер Бремен като е трудно да се даде ясна прогноза за мачове от такъв ранг в германския шампионат.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега