Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Легендите" и Тони Димитрова покоряват Летния театър днес

"Легендите" и Тони Димитрова покоряват Летния театър днес

"Легендите" и обичаната бургаска изпълнителка Тони Димитрова ще покорят сцената на Летния театър днес. Националното турне за 2016-а на супергрупата ще акостира в града тази вечер, от 20:30 ч.

"Легендите" и обичаната бургаска изпълнителка Тони Димитрова ще покорят сцената на Летния театър днес. Националното турне за 2016-а на супергрупата ще акостира в града тази вечер, от 20:30 ч.

Това е второ гостуване на музикантите в черноморския град. Миналата година концертът изправи публиката на крака и остави незабравими спомени. Тази година срещата ще бъде още по-емоционална, защото към компанията на Йордан Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра“ ще се присъедини и бургазлийката Тони Димитрова.   Благодарение на специалния гост ще има промяна в репертоара и изненади.

Естествено, публиката ще чуе любимите на четири поколения хитове като „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“,  „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“.  

Билети за концерта се продават в мрежата на “Eventim”, каса на НХК (Бургас), а в деня на концерта и на каса Летен театър. Цените на пропуските е между 20 лв. и 40 лв.  За VIP ложата, билетите са на цена от 50 лв. с включен welcome drink. Предвидена е и специална ложа за хора с увреждания, за която билетите са на цена от 20 лв. с включен придружител.

До края на годината турнето на „Легендите” ще премине през още български градове, включително и София на 19 ноември, а подробностите за следващите концерти ще бъдат обявени съвсем скоро.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега