Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лед сковава Бургаската опера в края на ноември

Лед сковава Бургаската опера в края на ноември

В края на ноември, за първи път в историята на Бургас, сцената на Операта ще бъде замразена и ще се превърне в ледена пързалка. Там ще се завихри магията на Санктпетербургския балет на лед.

В края на ноември, за първи път в историята на Бургас, сцената на Операта ще бъде замразена и ще се превърне в ледена пързалка. Там ще се завихри магията на Санктпетербургския балет на лед. Традиционната руиска школа ще представи пред бургаската публика две емблематични балетни произведения - "Лешникотрошачката" от Чайковски и "Пепеляшка" на Прокофиев. Представленията ще се играят на 20 и 21 ноември, от 20:00 часа.

Фигуристите са известни още като „Господарите на спорта в Русия“, заради многобройните им победи на състезания. В състава на Държавния  балет  на лед  на Санкт Петербург са европейските и олимпийски шампиони по фигурно пързаляне Людмила Белоусова и Олег Протопопов, които обучават 20 от най-популярните състезатели на Русия.

Танцовият спектакъл има огромен успех по цял свят. Танцували са както в големи зали, така и в по-малки театри, където да замразиш сцената и да играеш, танцувайки на нея, е истинско предизвикателство. Обичани са в Америка, Канада, Швеция, Швейцария, Германия, Китай, Испания, Корея, Тайланд, Гърция, Португалия, Ирландия, Финландия, Сърбия, Румъния, Словения, Турция, Южна Америка.

Чуждестранните медии ги определят като неподражаемо шоу, не само балет, а едно невероятно съчетание между театър, балет, автентични костюми и кънки на лед, всичко това, вплетено в танц с музиката на големия руски диригент Leo Korkhin.

Едва тази година за първи път ще бъдат на българска сцена, за да завладеят и последното незавладяно кътче в Европа. Магнетизмът на това шоу пленява малки и големи. Една вълшебна приказка насред градския шум.

Балетът  на лед ще гостува с цели 2 невероятни представления в Бургас. „Лешникотрощачката“ - 20 и „Пепеляшка“ - 21 ноември, ще станат част от културния живот на Бургас в Държавната Опера на Бургас, от 20:00ч.

Билети можете да закупите на касата на Държавна Опера Бургас, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ в магазини Пикадили, магазини Техноматкет и онлайн в системата на Eventim.bg.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега