Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лондончани ще ваят мускули... в автобуса

Лондончани ще ваят мускули... в автобуса

Съвсем скоро жителите на Лондон ще имат възможността да ваят мускули, докато се возят в автобуса към офиса. Няколко превозни средства вече са оборудвани с велоаргометри и се очаква да бъдат пуснати в експлоатация по-късно през годината, пише в-к "Evening Standard". Идеята е на двама собственици на фитнесзала в британската столица - Джеймс Балфур и Жил Дийн.

Съвсем скоро жителите на Лондон ще имат възможността да ваят мускули, докато се возят в автобуса към офиса. Няколко превозни средства вече са оборудвани с велоаргометри и се очаква да бъдат пуснати в експлоатация по-късно през годината, пише в-к "Evening Standard". Идеята е на двама собственици на фитнесзала в британската столица - Джеймс Балфур и Жил Дийн.

Според тях, липсата на време е една от основните пречки за лондончаните, които искат да спортуват. За да успеят да минат през фитнеса преди работа, британците трябва да станат твърде рано, което обикновено води до... пропускане на тренировките в полза на допълнителните 30-40 минути сън. Велоаргометрите пък били сред най-популярните групови тренировки в залата на двамата инструктори, което направило избора на оборудване за автобусите лесен.

Идеята е фитнес автобусите да имат четири начални спирки в четирите края на Лондон. В момента инициаторите водят преговори с транспортните компании в града, като се очаква да има окончателно решение за маршрута и пускането на проекта в края на лятото. Междувременно, организаторите се надяват възможно най-много хора да се запишат за карта, за да може идеята да бъде реализирана.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега