Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВР засилва полицейското присъствие в района на клоновете на банки и големи компании

МВР засилва полицейското присъствие в района на клоновете на банки и големи компании

Поводът е серия от обири, реализирани през последните дни у нас.

Главен комисар Ивайло Иванов, заедно с директорите на ГДНП и СДВР, участваха в среща с представителите на службите за сигурност на банковите институции. По време на срещата бяха обсъдени идеи за ограничаване на престъпните посегателства срещу тях. Поводът бе серия от обири, реализирани през последните дни у нас. 

Главният секретар на МВР посочи, че тази сутрин, по разпореждане на министър Младен Маринов, е провел оперативка  със служителите, които отговарят за охранителната дейност в МВР.  На нея са набелязани краткосрочни мерки.

"На първо място ще засилим полицейското присъствие в големите градове на страната, където има такива банкови институции и въобще фирми, които оперират с по-големи финансови средства. Ще бъдат изведени всички уязвими обекти и ще бъдат разпределени приоритетно за обход от нашите патрули, които изпълняват дейност по охрана на обществения ред", коментира гл. комисар Иванов.

Отделно колегите от териториална полиция в кратки срокове ще посетят всички такива обекти, които са в денонощен режим. Идеята е всички отговорни институции – не само МВР и Прокуратурата, да създадем такива условия, че да сведем тези престъпни посегателства до минимум и да обезкуражим такива, които имат подобни намерения", допълни главният секретар на МВР.

По думите му, хората, които отговарят за банковата сигурност, в повечето случаи са бивши колеги и са наясно с работата и в спектъра на набелязаните мерки, като най-важното е да бъдат запазени животът и здравето на служителите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега