Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВнР: Избягвайте пътуванията до Йерусалим

МВнР: Избягвайте пътуванията до Йерусалим

Министерството на външните работи категорично препоръчва на българските граждани в настоящия момент да се въздържат от пътувания до Йерусалим, особено в т.нар. „Стар град“, както и да се избягват и други туристически дестинации в страната и в Западния бряг.

Министерството на външните работи категорично препоръчва на българските граждани в настоящия момент да се въздържат от пътувания до Йерусалим, особено в т.нар. „Стар град“, както и да се избягват и други туристически дестинации в страната и в Западния бряг. Причината е потенциална опасност от спорадичен ракетен или друг обстрел срещу израелска територия, като вече са регистрирани няколко такива инцидента.

За намиращите се български граждани на израелска територия се препоръчва да избягват пътувания с градски транспорт и посещаване на публични места, на които се събират голямо множество от хора, поради потенциална опасност от стълкновения и терористични атаки.

Българските граждани, пребиваващи в Израел, следва да се въздържат от пътувания до граничните на Израел райони с напрежение – най-вече по границата с Газа, но също и в граничните райони със Сирия и с Ливан. Съществува

Министерството апелира българските граждани, краткосрочно пътуващи до Израел по неотложни причини, да се регистрират на интернет страницата на МВнР или да предоставят координати за връзка на посолството на Република България в Тел Авив.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега