Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МТ очаква още снимки, видеа и текстове за честванията на 3-ти март в страната и чужбина

МТ очаква още снимки, видеа и текстове за честванията на 3-ти март в страната и чужбина

Нови интересни снимки, клипчета и есета продължават да се получават в Министерството на туризма по темата как чествахме Трети март в страната и чужбина. Видео от вълнуващо пътуване с теснолинейката от Септември до Якоруда и обратно, фотографии от САЩ, още кадри за изкачването на Шипка и др. са сред последните писма.

Новиинтересни снимки, клипчета и есета продължават да се получават в Министерствотона туризма по темата как чествахме Трети март в страната и чужбина. Видео отвълнуващо пътуване с теснолинейката от Септември до Якоруда и обратно,фотографии от САЩ, още кадри за изкачването на Шипка и др. са сред последнитеписма.

Инициативатана министерството да споделите емоциите си от видяното и преживяното нанационалния празник предизвика жив интерес, независимо от това къде и с когосте го посрещнали - с най-близките си или на публични места. Някои автори санаписали искрени думи за патриотизма и как днес го разбираме – и той католюбовта се нуждае от дела, а не от думи, споделяте вие. 

"Благодаримна всички, които откликнаха на идеята. Както пред чужденците зад граница, такаи пред българите се проявихте като истински посланици на родината с нейнатабогата история, красива природа и безценно културно наследство, споделят от пресцентъра на министерството.

Очакват сеоще творби по темата до 10 март 2019 г. включително. Можете да ги изпращате наимейл press@tourism.government.bg или до Фейсбук страницата на Министерствотона туризма. Най-добрите ще бъдат качени и в YouTube. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега