Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Магдалена Кръстева от Камено е полицай на месец ноември

Магдалена Кръстева от Камено е полицай на месец ноември

Старши разследващ полицай Магдалена Кръстева от Районно управление „Полиция” – Камено е полицая на м. ноември в традиционната надпревара „Служител на месеца”, провеждана в последните две години в ОДМВР – Бургас.

Старши разследващполицай Магдалена Кръстева от Районно управление „Полиция” – Камено е полицаяна м. ноември в традиционната надпревара „Служител на месеца”, провеждана впоследните две години в ОДМВР – Бургас.

Магдалена Кръстева беотличена лично от директорът на ОДМВР – Бургас Комисар Милен Димитров натържествена церемония, провела се пред личния състав на Районно управление„Полиция” – Камено, за това че благодарение на инициативността ипрофесионализма ѝ се е стигнало до успешно приключване на две тежкиразследвания на престъпни посегателства, осъществени на територията нарайонното управление.

Старши разследващ полицай Магдалена Кръстева получи почетнаграмота и “обявяване на благодарност”, както и индивидуална парична награда вразмер на 100 лв.Комисар Димитровподчерта високата степен на професионализъм, демонстрирана от полицейскияслужител, която допринесла за своевременното разкриването на двата криминалнислучая и налагането на наказания спрямо извършителите.

От своя МагдаленаКръстева благодари за полученото отличие, изтъквайки че то не е за индивидуаленпринос, а като признание за цялостната работа на служителите от Районноуправление „Полиция” – Камено, ръководено от главен инспектор Стефан Илиев. ПолицайКръстева заяви, че е горда от това, че е част от състава на едно емблематичнорайонно управление, завоювало в надпреварата „Служител на месеца” вече четиринагради през годините. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега