Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Магията на празника: Коледни подаръци според зодията

Магията на празника: Коледни подаръци според зодията

Днес в рубриката "Магията на празника" ще се постараем да улесним избора Ви за подаръци на любимите хора.

20 дни остават до Коледа! Вече Ви разказахме за най-интересните обичаи, според които хората по света посрещат Рождество Христово, както и за традиционните български обичаи. Днес в рубриката "Магията на празника" ще се постараем да улесним избора Ви за подаръци на любимите хора. Това често се оказва истинско изпитание - в днешно време хората имат всичко, а изобилието от предложения на пазара може да ви завърти главите.

Тук на помощ идват астролозите, които ще ви ориентират с каква изненада да зарадвате представителите на всяка една зодия:

Овен (21 март - 20 април) - Овенът е активна зодия. Хората с този знак ще зарадвате с подарък, свързан с физическата активност и спорта. Ориентирайте се към спортно оборудване или екип, или билети за спортна проява. Те ненавиждат скуката и затова най-подходящи са даровете, които да ги избавят от нея.

Телец (21 април - 20 май) - Представителите на тази зодия са чувствителни и сантиментални натури. Тях ще зарадвате с подарък, ориентиран към нежната им страна - разточителни лакомства от висококачествен шоколад, пухкаво одеало или пуловер, сантиментален спомен, който споделяте. Не забравяйте обаче, че телците залагат повече на качеството, отколкото на количеството. Ориентирайте се към по-луксозен подарък, макар и такъв, побиращ се в по-малка опаковка.

Близнаци (21 май - 20 юни) - Остроумните и живи близнаци обичат подаръци, които стимулират и ласкаят интелектуалните им способности. Ориентирайте се към луксозна книга или енциклопедия, абонамент за списание или игра. Те обичат и техниката, така че не пропускайте и магазините за джаджи.

Рак (21 юни - 22 юли) - Чувствителните представители на тази зодия обичат подаръци, в които има заложен някакъв сантиментален и личен смисъл. Опитайте се да измайсторите подаръкът сами, или пък заложете на гравирано бижу, аксесоар или друга вещ. Ако любимият ви човек с тази зодия обича кафе, чай или вино, не се колебайте. Подаръците, свързани с любимата напитка, винаги са добър избор.

Лъв (23 юли - 22 август) - Лъвовете са силни, страстни и суетни същества. Заложете на козметика или екстравагантни аксесоари. Представителите на тази зодия си падат и малко екстремни и смели. Спрете се на лотариен билет, билет за екстремно преживяване.

Дева (23 август - 22 септември) - Девите обичат практични подаръци. Заложете на домакинска или професионална джаджа, висококачествена биокозметика, красив бележник или писалка. Те винаги се стремят към самоусъвършенстване, така че подходящ подарък е и курс или кръжок.

Везни (23 септември - 22 октомври) - Те са сантиментални, обичат изкуството и красотата. Добър избор на подарък е CD с подходяща музика, билет за концерт, който да посетите заедно, или декоративна вещ като свещник със свещи, ароматни масла и т.н.

Скорпион (23 октомври - 22 ноември) - Представителите на зодия скорпион са мълчаливи, самоуверени и затворени хора. Добър избор на подарък е вещ, която да ги скрива от света като слънчеви очила, шал или шапка. Скорпионите обичат и мистиката, та можете да се спрете и на DVD-та с мистерии, или книга с трилър история.

Стрелец (23 ноември - 21 декември) - Стрелецът е зодия на противоречията и крайностите. Те обичат животните и преживяванията на открито. Спрете се на подарък, който да е ориентиран към тези му страсти - екипировка за къмпинг, палатка, календар или чаша с животни или пък, защо не, курс по езда. Луксозен атлас с природни забележителности също може да се окаже желан и хубав подарък. Не забравяйте, че стрелците обичат и опаковките.

Козирог (22 декември - 20 януари) - Козирогът е интелектуалец, практичен и сдържан човек. Често представителите на тази зодия поставят кариерата си на първо място, но не пропускат и възможността да се забавляват. Можете да се ориентирате към професионален подарък - чанта за лаптоп, дизайнерски бележник или книга на професионална тема. Или пък да заложите на луксозен подарък, който козирогът никога няма да си позволи да си купи сам.

Водолей (21 януари - 19 февруари) - Водолеят е краен и непредвидим. Той не се подчинява на рамките и непрекъснато търси начин да прескочи собствените си летви. Хубав подарък за тях ще бъдат техно джаджите, електронните игри или ново преживяване. Те обаче са и сантиментални по отношение на близките си връзки и приятелства.

Риби (20 февруари - 20 март) - Рибите пазят детското в себе си и винаги търсят новото и непознатото в света. Те са сред най-големите любители на подаръци. За тях можете да се спрете на книга с приказки или поезия, енциклопедия, интересна настолна игра или луксозна козметика.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега