Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Маджаров: Пясъчният фест е вече известен по света форум

Маджаров: Пясъчният фест е вече известен по света форум

„Радваме се, че стигнахме до момента, в който бургаският Фестивал на пясъчните склуптури е вече наложено събитие. Самите автори по света вече го познават, проявяват интерес и желание да се включат. Вече имаме заявки от участници от Италия, САЩ и Австралия за това лято“. Това сподели пред "PoligrafF.net" директорът на ОП “Летен театър, фестивали и концерти” - Димитър Маджаров.

„Радваме се, честигнахме до момента, в който бургаският Фестивал на пясъчните склуптури е веченаложено събитие. Самите автори по света вече го познават, проявяват интерес ижелание да се включат. Вече имаме заявки от участници от Италия, САЩ и Австралияза това лято“. Това споделипред PoligrafF.net директорътна ОП “Летен театър, фестивали и концерти” - Димитър Маджаров.

Вече се работи потазгодишното издание. По традиция пясъчният град ще бъде отворен в началото на юли.Темата обаче все още остава тайна, тъй като не са уточнени подробностите околоконцепцията. Директорът на общинското предприятие обаче обеща да се запазитенденцията и Пясъчния фест 2015 да надмине всички предишни издания насъбитието.

„Отново ще видимпознатите участници, както и нови лица от световното пясъчно изкуство. Това енашата цел и традиция – всяка година да показваме по нещо ново. Хубавото е, чефестивалът е вече познат на световните имена и ние имаме възможността даизбираме участниците си“, обясни Маджаров.

По думите му,отново ще има участници както от България, така и от чужбина. Основнатаконцепция е вече ясна, уточняват се отделните задания и се чертае своеобразнатакарта на фестивалното градче.

Припомняме ви, чеминалогодишното издание на фестивала бе застрашено от пороите, които заляхаБургас през лятото. Въпреки лошото време, статуите оцеляха и се радваха на ощепо-голям интерес от страна на гражданите и гостите на града. Тази година отобщинското предприятие се заричат да надминат себе си и да подобрят рекорда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега