Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малки и големи ще творят пощенски картички край Атанасовското езеро

Малки и големи ще творят пощенски картички край Атанасовското езеро

Ателието ще се състои утре и е подходящо за деца и за възрастни.

"Пощенските картички отново са на мода, защото нищо електронно не може да замени чувството, което носи истинската картичка, която можеш да пипнеш, да разтвориш и усетиш…". В това са убедени от Българска фондация Биоразнообразие, които за втора поредна година организират ателие "Имаш поща".

В четвъртък (22 август), от 18:00 часа, в пространството "симБиотично" малки и големи ще майсторят заедно картички, които ще изпратят на близки и познати. Красиви пейзажи, аранжирани с миди и шнурчета, собствени илюстрации или осигурени фотографии на птици и растения, декорации със сол и т.н. са само част от вариантите. Организаторите призовават участниците да впрегнат цялото си въображение.

Ателието е подходящо за деца и за възрастни. Такса за участие 5 лв. (включва арт материали, пликове и марки, както и безплатен вход за „симБиотично“).


"симБиотично" е разположено в района на Бургаските солници, на 200 м от басейните с луга и кал, в посока града. До пространството лесно се стига с велосипед или пеша от Морската градина. Има и електробусчета, които тръгват от бариерата на паркинга на Капани (в началото на велоалеята за солниците), които се движат на 20 минути до 20.00 ч. Цената на билета е 1,50 лв. в посока.

Може да стигнете до там и с автомобил (поемате посока Сарафово и се отклонявате вдясно към Солниците), който да паркирате на безплатния паркинг преди бариерата и по крайбрежната алея в посока Бургас да повървите 500 м до мястото.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега