Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малките Акули получиха награди от кмета Николов

Малките Акули получиха награди от кмета Николов

Шампионите на футболна академия "Черноморец" - Бургас от набор 2002 получиха признание и награди от кмета на град Бургас - Димитър Николов. Това се случи днес на специална среща в община Бургас, на която бяха поканени целият отбор на „Акулите“, техните треньори Пламен и Петър Младенови и директорът на школата на "Черноморец" Николай Кръстев.

Шампионите на футболна академия "Черноморец" - Бургас отнабор 2002 получиха признание и награди от кмета на град Бургас - ДимитърНиколов. Това се случи днес на специална среща в община Бургас, на която бяхапоканени целият отбор на „Акулите“, техните треньори Пламен и Петър Младенови идиректорът на школата на "Черноморец" Николай Кръстев.

Малките бургаски таланти, които спечелиха скоропрестижният турнир Данониада и се класираха за финалите в Бразилия, бяха приетилично от кмета на града Димитър Николов. От страна на общината присъстваха ощепредседателят на общинския съвет Константин Луков, директорът на отдел спорткъм общината Веселина Деведжиева и Мирослав Йорданов, който е  член на борда на директорите наЧерноморец-Бургас.

Николов поздрави всеки един от младите футболисти, следтова заяви пред целия отбор, че постижението им е прославило града и общинатасе гордее с тях. Освен това градоначалникът сподели, че този успех едопълнителен повод общината и занапред да помага на школата на "Черноморец".Константин Луков също се присъедини към поздравленията и от името на общинскиясъвет, поднесе на отбора специално направена торта с логото на клуба.

След отправените поздравления, кметът награди поотделновсеки футболист от шампионския състав, както и треньорите. Накрая всичкипозираха за обща снимка за спомен.

Както знаете, благодарение на този успех, малките „Акули“ще представляват България на световните финали на купа Данон в Бразилия, презноември. Дотогава шампионите, заедно с набор 2003, ще участват в още дватурнира у нас. Първият от тях е републиканското първенство, което ще се проведев Трявна, а след това ще премерят сили на турнир в Несебър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега