Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малките "големи надежди" на Бургас щурмуват музикално риалити

Малките "големи надежди" на Бургас щурмуват музикално риалити

Талантливи бургазлийчета се изправиха днес пред усмихнатия екип на Нова тв с „големите надежди“ да станат част от най-новия музикален формат на телевизията. Шоуменът Влади Априлов, режисьорът Кирил Кирилов – Кико, бургаският музикант Краси Гюлмезов и колегата му Васил Иванов – Декстър, които допреди няколко месеца работиха по втория сезон на X-factor, обръщат поглед към най-малките музикални таланти в първия съвременен телевизионен формат за деца – „Големите надежди“. Екип на PoligrafF.net посети кастинга в х-л „Аква“, за да научи повече за „Големите надежди“ на Бургас.

Талантливи бургазлийчета се изправиха днес пред усмихнатияекип на Нова тв с „големите надежди“ да станат част от най-новия музикаленформат на телевизията. Шоуменът Влади Априлов, режисьорът Кирил Кирилов – Кико,бургаският музикант Краси Гюлмезов и колегата му Васил Иванов – Декстър, коитодопреди няколко месеца работиха по втория сезон на X-factor, обръщат погледкъм най-малките музикални таланти в първия съвременен телевизионен формат задеца – „Големите надежди“. Екип на PoligrafF.net посети кастинга в х-л „Аква“, за да научи повече за„Големите надежди“ на Бургас.

Екипът на „Големите надежди“ успя да отдели време, за дани запознае с формата и да сподели първите си впечатления от предварителниякръг и най-вече от децата в морския град.

За първи път у нас, „Големите надежди“ ще даде шанс и надецата между 4 и 14 години да се изявят в музикален риалити формат. Впредварителния кръг, малките изпълнители представят по 2 песни – българска и начужд език, с единственото условие – да бъде в жанр от популярната музика.  Засега „комисията“ шеговито отбелязва плахистъпки в най-пресните хитове, както разбрахме от Васко Иванов – Декстър.

Музикалните педагози, подготвящи най-младите изпълнители, залагали повече наутвърдени песни, оставяйки на заден план последните класации. „Само от началотона кастингите сме чули „За тебе бях“ поне 30-40 пъти. Децата ни изпълниха песнина Дони, Силвия Кацарова, Бийтълс и Майкъл Джексън. Имаше обаче и много деца,които бяха подготвили песен от „Революция Z“, хитове на Бионсе и Адел, което много ни радва,защото това означава поглед към бъдещето на музиката“, коментира още режисьорътКирил Кирилов – Кико.

Що се отнася до бургаските деца, екипът бе единодушен, чев града има огромен брой таланти. Процентът на добре подготвените малчугани тукбил сравнително висок. Бургазлийчетата били нахъсани, със „страхотен усет застайлинг, голям репертоар и самочувствие, което в повечето случаи ималопокритие. „70% от децата не успяват да разгърнат потенциала си от притеснение.В Бургас обаче ни харесва това, че много деца имат поведение на изпълнители,освен че са музикално подготвени“, сподели Влади Априлов.

В това се убедихме напълно, когато надникнахме в залатаза прослушвания. Успяхме да хванем две изпълнения – на 11-годишния Георги ивръстничката му Калина. Георги демонстрира, освен огромен талант, и спокойноприсъствие пред комисията и камерата. Малчуганът буквално ни шашна сизпълненията си на песните на Графа – Невидим и Адел - Rolling in thedeep. След него в залата плахо пристъпи малко поуплашената Калина, коятоизпълни парчето от Бурлеска - Something’s got a hold on me и хитът на ПолиГенова – На инат. Въпреки че й беше за първи път, както сама си призна, малкатакрасавица се притесняваше доста, но щом запя, комисията  улови потенциала ѝ.

Кой ще продължи и кой не ще стане ясно до 1-ви март. Следтова, измежду всички явили се на кастинг, между 60 и 100 деца ще вземат участиев 4 кръга до Големия финал. Общо 12 концерта с оркестър ще отсеят най-добрите 4до 8 малчугана.

Децата няма да остават в самото шоу, както е с форматитеза „големи“, а вместо това ще имат възможност да се съветват с музикалнитепедагози на шоуто Краси Гюлмезов и Васил Иванов – Декстър. „Големите надежди“ще продължи 3 месеца. На финал ще отидат избраниците на публиката. Както и придругите подобни формати, ще се гласува с SMS. Журито, водещите и наградата ще станат ясни президната седмица. Кирилов сподели единствено, че финалистът ще получи париченприз, чиято цел е да помогне на родителите да инвестират в развитието на младияталант.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега