Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малчугани подариха макет на пътна обстановка на полицаите, които ги обучават

Малчугани подариха макет на пътна обстановка на полицаите, които ги обучават

От днес произведението им ще краси фоайето на крайморското полицейско управление.

Макет на пътна обстановка в градска среда бе подарен на Районно управление – Приморско от малчуганите от четвърта група на Детска градина „Русалка“ в Приморско в края на демонстрационното занятие по пътна безопасност.

Подрастващите показаха пред полицейските служители своите познания за рисковете на пътя, като по безспорен начин ограничиха опасните ситуации, в които могат да изпаднат – пресичане на червен сигнал на светофара, пресичане на неподходящо за целта място, внезапно навлизане на пътното платно, докато бягат след топката и др.

Децата демонстрираха реакции при пътни различни ситуации, пяха и рецитираха песнички и стихчета за пътното движение, а превантивното занятие приключи със забавно състезание отново посветено на безопасния пътен трафик. Различните видове пътни знаци – предупредителни, забранителни и указателни също не затрудниха особено малчуганите от Детска градина „Русалка“, които демонстрираха отлични познания по темата „Пътна безопасност“.

Огромна бе изненадата на служителите от Районно управление – Приморско, когато в края на демонстрационното занятие получиха мил подарък - макет на пътната обстановка в градска среда, озаглавен „Нашата улица“. Макетът е изработен с колективен труд, като от днес ще краси фоайето на крайморското полицейско управление.

За добрите си познания, малките пешеходци бяха наградени с тематична торта „Познавам правилата за движение“, предоставена от Община Приморско, подкрепила за поред път превантивните полицейски инициативи с подрастващите, провеждани от служителите в Районно управление – Приморско и инспектора от Детска педагогическа стая Панайотка Михова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега