Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мария Габриел награди победителите във фотоконкурса "Бургас - европейски град на спорта"

Мария Габриел награди победителите във фотоконкурса "Бургас - европейски град на спорта"

На тържествена церемония в Информационния център в Бургас на ръководителя на българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент и зам.-председател на Групата на ЕНП Мария Габриел бяха наградени победителите в тазгодишното издание на конкурса „Моят Бургас е моята Европа”, организиран от евродепутата и клуб „България за младите”.

На тържественацеремония в Информационния център в Бургас на ръководителя на българскатаделегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент и зам.-председател наГрупата на ЕНП Мария Габриел бяха наградени победителите в тазгодишното изданиена конкурса „Моят Бургас е моята Европа”, организиран от евродепутата и клуб„България за младите”.

Творческата надпревара беше посветена на спортуващия Бургас и премина подмотото „Бургас - европейски град на спорта 2015”.  Специални гости на церемонията по награждаването бяхакметът на Община Бургас Димитър Николов, Димитър Бойчев – народен представители Областен координатор на ГЕРБ, Диана Йорданова – също народенпредставител от парламентарната група на ГЕРБ  и Димитър Людиев –общински съветник отГЕРБ.  

В приветствието си до участниците в конкурса, МарияГабриел подчерта изключително високото качество на получените близо 40фотографии и силата на тяхното послание. „Идеятаза конкурса дойде спонтанно. Стремежът ни беше да провокираме бургазлии дапресъздадат в една фотография желанието им Бургас да се развива като силен градна спорта след избирането му за Европейски град на спорта за 2015 г.благодарение на усилията на кмета Димитър Николов и неговия екип. Журито бяхмемного затруднени при избора на най-добрите фотографии, защото всяка една от тяхносеше силно послание за принадлежност към Бургас и неговите възможности запрактикуване на множество видове спорт.”, заяви зам.-председателят на Групатана ЕНП в Европарламента.

Тя изненада присъстващите, че изложбата на участващитев конкурса фотографии, която сега е подредена в Информационния център, ще бъдепредставена и в Европейския парламент в Брюксел.  „От тези снимки виждам колко е пъстър градът ни. В ангажираното ми с проблеми ежедневие невинаги имам възможност да го видя. Но фотографиите наистина дават ясна представа, че това, което сме направилипрез последните години, радва бургазлии и се ползва на практика”, заяви кметътДимитър Николов.  

ДимитърБойчев от своя страна благодари на Мария Габриел за инициативата и на кметаДимитър Николов за създадените отлични условия за спорт в Бургас. „Впечатленсъм от всички участници – направили са уникални фотоси. Надявам се този конкурсда стане традиция и да имаме още повече участници”, допълни областниякоординатор на ГЕРБ.   

МарияГабриел награди авторите на фотосите, класирани на първите три места, спосещение на Европейския парламент в Брюксел. Това са Димитър Граматиков, ИванКацаров и Теодора Димитрова. С поощрителни награди – дигитална рамка за снимка, бяха отличени ДимитърРадев и Тани Костадинов. Класираната на първо място Теодора Димитрова получи и символиченсамолетен билет с пожеланието за емоционално и ползотворно посещение встолицата на Европа.      

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега