Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мария Съботинова разказва в кадри за живота на няколко "големи" бургаски жени

Мария Съботинова разказва в кадри за живота на няколко "големи" бургаски жени

Фотографската изложба “Голяма” ще бъде открита в понеделник.

Да бъдеш успешна жена и успешна майка е предизвикателство, с което представителките на нежния пол се сблъскват постоянно. С няколко овладели изкуството на баланса между кариерата и семейството бургазлийки ни среща фотографската изложба “Голяма”.

Тя е дело на урбанистката Мария Съботинова и ще бъде представена на 1-ви октомври, от 18:00 часа, в читалище “Хамалогика 2014” (в сградата на бившия Профсъюзен дом, над Операта. Входът е от към ул. “Цариградска”). Експозицията ще приема гости безплатно, до 2-ри ноември.

Проектът включва фрагменти от ежедневието и кратки разкази за няколко креативни и вдъхновяващи жени от Бургас, които едновременно с необикновените си и впечатляващи професии са и майки.

Чрез снимки Мария Съботинова представя как жените управляват живота си като балансират работа, грижа и възпитание на децата, участието им в социалния живот. Работейки в сферите си на интерес те допринасят както за развитието на града, така и за популяризирането му в страната и чужбина и не на последно място успяват да подобрят градската среда и качеството на живот в Бургас - социално, икономическо, културно и артистично.

Проектът цели да провокира градивен диалог по темите за раждане, следродилна депресия, полово неравенство в обществото и у дома, социални ангажименти на членовете на семейството и др.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега