Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Мартин, Данчо и майка им" ни разсмиват във вторник

"Мартин, Данчо и майка им" ни разсмиват във вторник

”Мартин, Данчо и майка им” ще вдигнат градусите до типично плажна температура на 14 май от 19:00 часа, на сцената на НХК в Бургас. Всъщност, под чадъра в авторския спектакъл на Камен Донев е само на Данчо и Мартин майка им в лицето на Албена Колева, но суматохата, която актрисата завихря около себе си, е достатъчна да “напълни” сцената и да взриви от смях салона.

”Мартин, Данчо и майка им”  ще вдигнат  градусите до типично плажна температура на 14 май от 19:00 часа, на сцената на НХК в Бургас. Всъщност, под чадъра в авторския спектакъл на Камен Донев е само на Данчо и Мартин майка им в лицето на Албена Колева, но суматохата, която актрисата завихря около себе си, е достатъчна да “напълни” сцената и да взриви от смях салона.

Героинята на Албена хока синовете си, дава им уроци по добри маниери (невинаги най-подходящите), слуша Лили Иванова и Кайли “Миног” по радиото, гръмко пее и свири, гримира се, говори по мобилния телефон, хрупа ябълка, надува дюшеци, спъва се в гумени пояси, клюкарства и избива комплекси като всяка средностатистическа провинциалистка по родното Черноморие. И преглъща добри и лоши новини - въображаеми или реални, с присъщата виталност на българска жена, разпъната между небето и земята, между мечтата и тегобата.

Затова оная отплувала далеч по вълните възглавничка - причина за цялата галимация, от символ на материалното, което ни държи здраво стъпили на земята, леко и спонтанно става олицетворение на волността и авантюрата, способни за миг да ни превърнат в освободени от котвата си кораби. С пословичното си чувство към абсурда Камен Донев може да направи шоу дори от най-баналните житейски сюжети.

Спектакълът “Мартин, Данчо и майка им” ще гостува в крайморския град благодарение на Маруся Русева и „Арт Ателие”. Билети можете да закупите на касата на НХК и на тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега