Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Масово изчезват метални капаци от улични шахти, Общината разследва

Масово изчезват метални капаци от улични шахти, Общината разследва

Община Бургас призовава гражданите, които имат информация или станат свидетели на кражба на метални елементи от канализацията и инфраструктурата, да подават своевременно сигнали за това.

Кметът Димитър Николов нареди да се разследват с особено внимание случаите на откраднати метални капаци от шахтите по улиците и алеите в града. Повод за това са зачестилите граждански сигнали за такива липси.

Разбити шахти с изчезнали незнайно къде решетки има във всички райони на града. Това създава опасност както за пешеходците, така и за водачите на автомобили. За да се пресече извършването на тези кражби, екипи на общинската дирекция УКОРС и полицията извършват проверка на фирмите, които се занимават с изкупуване на метали.

Ако се установи, че в тях са предадени метални решетки, капаци или други елементи от градската инфраструктура, на отговорните лица ще бъдат налагани предвидените по закон санкции. Проверка е извършена и на пристанището, където през последните дни е имало кораб за товарене със скрап.

Община Бургас призовава гражданите, които имат информация или станат свидетели на кражба на метални елементи от канализацията и инфраструктурата, да подават своевременно сигнали за това. Номерът на денонощния ни дежурен е 056/907 218. Можете да звъните и на 112.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега