Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Махат категоризацията при ресторантите

Махат категоризацията при ресторантите

Правителството предлага на НС категоризацията на самостоятелните заведения за хранене и развлечение да отпадне, пише Money.bg. Това ще се случи с риемане на изменение и допълнение на Закона за туризма. В проекта са заложени и други промени, които да облекчат туристическия сектор.

Правителството предлага на НС категоризацията насамостоятелните заведения за хранене и развлечение да отпадне, пише Money.bg. Това щесе случи с риемане на изменение и допълнение на Закона за туризма. В проекта сазаложени и други промени, които да облекчат туристическия сектор.

Първо, отпадането на категоризацията ще доведе донамаляване на разходите. Но освен това, „борбата за звездички“ добавя излишнатромавост в процедурата. С новите правила, процедурите значително ще е ускорят.

Превижда се още облекчаване на режима за регистриране натуроператори и туристически агенти, като се намаляват нормативно установенитесрокове за представяне на услугата, изискванията за образователния ценз итрудовия стаж на управителя на съответната фирма, както и за помещението,използвано за офис.

Отделни наредби ще регламентират видовете форми на детски отдих и туризъм, както и правилата забасейните и водните атракцьони. Специална част от текста пък ще позволи наобщинските предприятия да кандидатстват за получаване на удостоверение заизвършване на туроператорска и/или туристическа агентска дейност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега