Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мед, лимон и канела за тънка талия и топлина през зимата

Мед, лимон и канела за тънка талия и топлина през зимата

И трите съставки сами по себе си са много полезни, но в комбинация представляват идеален заместител на което и да било стоплящо удоволствие като горещ шоколад, лате или греяно вино.

Коледа е! Време за семейството и приятелите, за усмихнати мигове и щастливи събирания. Но покрай богато отрупаните маси и празничното похапване, много хора започват да си мечтаят за вълшебен трик, с който да се освободят от тежестта и да се предпазят от килограмите. Е, такъв няма. но има трикове, с които да облекчите работата на организма си.

Един от начините е да замените високо калоричните "зимни напитки" с чаша гореща вода с мед, лимон и канела. И трите съставки сами по себе си са много полезни, но в комбинация представляват идеален заместител на което и да било стоплящо удоволствие като горещ шоколад, лате или греяно вино. Трите продукта помагат и на храносмилането, поради което диетолозите ги препоръчват най-вече в празничния сезон.

Канелата е част от традиционната медицина на Изтока от стотици години. Тя има силно противовъзпалително действие и е богата на антиоксиданти, предава "Daily Mail". Според някои изследвания, подправката спомага и за регулирането на холестерола и изгарянето на мазнини. Медът също има противовъзпалителни свойства, а се смята и за по-полезен еквивалент на захарта и подсладителите. Лимонът пък е богат на ценни витамини.

Според диетолога Алиса Ръмзи комбинацията намалява подуването в стомаха. Основната причина да се смята за вталяваща е, че съдържа малко калории, а има свойството да сгрява организма и да утолява глада за сладко.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега