Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Местят отрезвителя в новата сграда на Пето РПУ

Местят отрезвителя в новата сграда на Пето РПУ

Министър Цветанов, заедно с кмета Димитър Николов и областния управител Константин Гребенаров инспектираха продължаващия ремонт на сградата на бъдещото Пето районно полицейско управление в Бургас.

Министър Цветанов, заедно с кмета Димитър Николов и областния управител Константин Гребенаров инспектираха продължаващия ремонт на сградата на бъдещото Пето районно полицейско управление в Бургас. Новата сграда бе дарена на полицията от Общината, която преди това ги получи от  нефтохимическия комбинат.

В сградата освен Пето РПУ ще бъдат преместени отрезвителят и всички арести, пръснати в момента по полицейските управления, коментира МВР шефът.  Арестът ще е изцяло нов, с 20 клетки и 1 изолатор. В клетките  ще бъдат настанявани по двама арестувани, което спести средства и ще подобри логистиката на полицейските управления. В новата сграда ще се помещава и конвойната служба, коментира Цветанов.  

След завършването й в края на септември ще бъде освободена ползваната от управлението в момента сграда на детската градина. Предвидено е след това да започне ремонт на детското заведение и то да приеме 120 деца от к-с "Лазур", чийто родители в момента са принудени заради недостиг на места да ги водят в детски заведения в съседни комплекси.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега