Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Министерството на туризма затяга контрола в Слънчев бряг

Министерството на туризма затяга контрола в Слънчев бряг

В КК "Слънчев бряг" вече има чуждестранни гости от Великобритания, Германия и Белгия.

"Щепродължим да работим по този начин, безкомпромисно и с непрекъснати проверки".Това каза днес министърът на туризма Николина Ангелкова по време на изненадващапроверка за премахването на незаконните преместваеми обекти на морски плаж"Слънчев бряг-север".

"Ще реагираме на всеки подаден сигнал за незаконни обективърху морските плажове. Това лято отново ще поставиминформационни табели на Министерството на туризма на плажовете с телефон ии-мейл за връзка", информира още Ангелкова. 

По думите й,новият наемател на "Слънчев бряг-север" е представил план за действие и вече има одобренасхема. Целта на ведомството сега е да се провери дали този план се изпълнява. Министърът коментира още, че няма обяснение за забавянето в процедурата по предоставяне плажната ивица на наемателя й. Това се е случило едва преди няколко дни, но според наемателя, плажът ще бъде готов за посетители в срок.

Ангелкова обясни още, че през летен сезон 2016 г. издадените предписания за надвишаване наодобрената квадратура за поставяне на преместваеми обекти са спазени иналожените неустойки са платени от концесионерите и наемателите. Презтози летен сезон цените на плажните принадлежности на „Слънчев бряг-север” сасъответно: 8.00 лв. за чадър и 8.00 лв. за шезлонг. За сравнение, през миналатагодина посетителите заплащаха по 10.00 лв. за чадър и 10.00 лв. за шезлонг.

ВКК "Слънчев бряг" вече има чуждестранни гости от Великобритания, Германия иБелгия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега