Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Министър Кралев откри световното по шотокан карате - до в Бургас

Министър Кралев откри световното по шотокан карате - до в Бургас

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри световното първенство по шотокан карате – до и 9-тата Световна Кохай купа, заедно с кмета на Бургас Димитър Николов и областния управител Вълчо Чолаков.

Министърътна младежта и спорта Красен Кралев откри световното първенство по шотоканкарате – до и  9-тата Световна Кохай купа, заедно с кмета на Бургас ДимитърНиколов и областния управител Вълчо Чолаков.

В церемонията се включиха и президентът на Световнатафедерация на Шотокан карате до на Обединените нации – Аурел Патру ипредседателят на Българската федерация по шотокан карате-до Александър Славков.На откриването беше прочетен и поздравителен адрес от името наминистър-председателя Бойко Борисов.

"Шотоканкарате – до е един от най-успешните български спортове в последните 4 години.Бих искал да благодаря на Световната федерация по Шотокан карате – до наОбединените нации, че гласува доверие на българската федерация и Община Бургасда организират това първенство, тъй като България е домакин за първи път нанай-престижното състезание в този спорт", каза на откриването министър Кралев.

24-тотосветовно първенство по шотокан карате – до и 9-тата световна Кохай купа се провеждатв Бургас на 8 и 9 октомври. В него участват над 1500 състезатели от 45държави. Според президента на световната организация, кандидатурата на Българияза домакинство е била изключително силна, заради успешните ни състезатели изаради атмосферата и условията, които предлага Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега