Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мисия "Идеалната Коледа": Подарък на четири колела

Мисия "Идеалната Коледа": Подарък на четири колела

14 дни остават до Коледа и много от нас започват да планират празника. Тази година по Коледа и по Нова година се очертават два дълги, „четиридневни“ уикенда. За голяма част от българите натрупването на почивни дни означава да потеглят отново на път, за да посетят близки и роднини, или за да се отправят към желаната дестинация за почивка. А защо да не го направите в нов автомобил?

14 дни остават до Коледа имного от нас започват да планират празника. Тази година по Коледа и по Новагодина се очертават два дълги, „четиридневни“ уикенда. За голяма част отбългарите натрупването на почивни дни означава да потеглят отново на път, за дапосетят близки и роднини, или за да се отправят към желаната дестинация започивка. А защо да не го направите в нов автомобил?

Независимо дали ще превърнетеновото возило в подарък или просто ще се възползвате от коледните отстъпки, зада се обзаведете с нова кола, декември определено е сред най-подходящитемоменти. В това ни убедиха и нашите приятели от шоурума на „Moto-Pfohe“ в Бургас. Днес, в рубриката ни „Мисия: „Идеалната Коледа“ ще Висподелим за отстъпките, които те предлагат.

Разпитахме за промоцията и сеоказа, че до Коледа двата бестселъра – Fiesta и Focus, се предлагат с отстъпки до 3 500 лева, в зависимостот модела, нивото на оборудване, наличностите и двигателя. Освен това, и дватаавтомобила разполагат с модерния 1,0-литров EcoBoost агрегат във версии със 100 и 125 к.с.Но нека разгледаме самите коли– едната е малка, атрактивна, градска, с щипка спортна елегантност, а другата епрактична, подходяща както за градска среда, така и за дълги пътувания.

Дветепритежават еднаква доза комфорт и сигурност на пътя, но различен характер.Според специалистите от „Moto-Pfohe“– Бургас, Ford Fiesta е идеалният автомобил за тези, които търсят комфорт иприятен дизайн в едно. За това говори и фактът, че този модел е най-продаванатакола в Европа за 2012, 2013, 2014 и до септември 2015 г. Автомобилът се предлага с различнидвигатели с разнообразна мощност в зависимост от стила на каране и нуждите.Независимо дали бензинови или дизелови, двигателите са икономични и динамични,а единият от тях – 1.0-литровият бензинов EcoBoost 4 поредни години ставаСветовен двигател на годината в категорията си – от 2012 до 2015 г.включително.

По-големият брат на Fiesta - Ford Focusпък се отличава с независимото си задно окачване, наречено Control Blade. Ако Ви предстои кратка екскурзия по празниците, това емоделът за Вас, особено ако сте маниаци на тема коли и държите на удоволствиетоот управлението.

Предимствата на този модел клонят и към безопасността,което прави Focus подходящ иза семейна кола – независимо дали карате бързо по прав участък или недотамбавно в завой, той се държи еднакво стабилно. Само че този модел не изглеждакато „задръстената кола на семеен мъж/жена“, а притежава и динамичния дизайн наатлет на пътя.

За феновете на електроннитегаджети, автомобилът е оборудван и с 8-инчов цветен тъчскрийн дисплей, гласовикоманди за музиката, навигацията, климатика и телефона и още куп глезотийки,които може и да не Ви оставят да достигнете дестинацията си. Не заради друго, апросто защото не искате да слезете от колата.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега