Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Митничари спипаха голямо количество "маркови" стоки на Лесово

Митничари спипаха голямо количество "маркови" стоки на Лесово

Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ /ГД МРР/ задържаха 4210 спортни комплекта и тениски с обозначения на световноизвестни търговски марки. Открити са при митническа проверка на товарен автомобил- влекач с полуремарке, с турски регистрационен номер, управляван от турски гражданин.

Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ /ГД МРР/ задържаха 4210 спортни комплекта  и тениски с обозначения на световноизвестни търговски марки. Открити са при митническа проверка на товарен автомобил- влекач с полуремарке, с турски регистрационен номер, управляван от турски гражданин.

Камионът, пътуващ от Турция за Германия, е  пристигнал на Митнически пункт Лесово на 13.05.2019 г., на трасе за входящи товарни автомобили. Според представените документи, е превозвал текстилни и други изделия. По метода за анализ на риска, камионът е селектиран за щателна митническа проверка от екип на митническа мобилна група в ГД МРР.

В товарното помещение са открити при проверката  4210 спортни комплекта и тениски с изображения на марките „LACOSTE“, „NIKE“, „PHILIPP PLEIN“ и „KENZO“,  от които 520 недекларирани. За недекларираните 520 спортни комплекта и тениски, срещу водача на автомобила – турски гражданин, е съставен е акт за установеното митническо нарушение.

Другите 3690 спортни комплекта и тениски, със знаци на същите марки, са задържани в изпълнение на Регламент (ЕС) № 608/2013 на Европейския парламент и на Съвета, относно защитата на правата върху интелектуалната собственост. За случая са сезирани правопритежателите на съответните търговски марки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега