Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Митьо Очите си поръчал позлатено "Бугати" за 4 млн. лева

Митьо Очите си поръчал позлатено "Бугати" за 4 млн. лева

Емблематичният Митьо Очите за пореден път удари конкуренцията в земята. Несебърският бос си е поръчал директно от френския производител „Бугати Отомобил" най-скъпата кола в света - „Бугати Вейрон супер спорт", за която ще брои над 2 млн. евро. За да бъде самотен на върха, баровецът ще се радва на уникален, изцяло позлатен вариант на спортния звяр, пише в. „Всеки ден".

Емблематичният Митьо Очите за пореден път удари конкуренцията в земята. Несебърският бос си е поръчал директно от френския производител „Бугати Отомобил" най-скъпата кола в света - „Бугати Вейрон супер спорт", за която ще брои над 2 млн. евро. За да бъде самотен на върха, баровецът ще се радва на уникален, изцяло позлатен вариант на спортния звяр, пише в. „Всеки ден".

До момента с титлата за най-яка кола се кичеше бившият бос на боклука Румен Гайтански - Вълка, който също притежава „Бугати Вейрон", макар и в по-семпла версия - „само" 1,2 млн. евро. Страшилището от Несебър обаче остава едноличен водач в негласната надпревара кой е с по-по-най автомобил в подземния свят. Според информацията Димитър Желязков вече е дал заявката си с конкретни изисквания в централата на производителя в град Молсхайм.

Проверка на изданието показа, че 4-те милиона лева, с които ще олекне Желязков за супер возилото, са най-малкият му проблем. Харчовете около извънземната кола започват едва след покупката. Свръх машината, която със своите 1200 конски сили ускорява до 100 км/час за по-малко от три секунди, се нуждае от специални гуми „Мишелин" PAX. Те не могат да бъдат сложени на друга кола, защото на планетата няма автомобил с толкова големи джанти. Френската компания е създала тази серия гуми специално за „Бугати Вейрон супер спорт".

Другото интересно е, че комплектът, който струва $17 000, може да бъде сменен само във Франция срещу „скромните" 70 хил. долара. Ако прибавим и повече от солената цена на джантите - 120 хил. долара, които се сменят на всеки четвърти изпилен комплект гуми, разбираме какви чудовищни разходи очакват Димитър Желязков.

За да шокира тотално нафукания елит от ъндърграунда, Очите е поискал свръхзвуковото „Бугати" да бъде позлатено отвсякъде. Отделно колата ще бъде подсигурена с най-модерните защитни системи - стъклата на колата ще издържат дори и удар от гранатомет. Стана ясно и друго - топ поръчката, каквато френският производител скоро не бил получавал, ще бъде изпълнена специално за боса в рамките на половин година. Обикновено направата на супер возилото отнема около година.

Откакто излезе от затвора преди 2 години, Димитър Желязков рязко се разграничил от наркотиците, с които обикновено свързват името му. Макар че всички тарикати по морето с наркобизнес му се отчитат еднолично, Очите предпочита да се занимава с охранителен бизнес и строителство.Наскоро стана ясно още, че несебърският мафиот напира да поеме част от работата на отиващия си сектор „Сигнално-охранителна дейност" (СОД) към МВР.

Бизнесменът смята да се бори за охраната на над 5000 обекта в Бургаско, които от Нова година остават без защита срещу крадци, понеже държавната СОД спря работа на 31 декември. По предварителни данни само в Бургас и региона в този бизнес се хвърлят 6 млн. лева годишно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега