Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Михалевски: Ревизия на концесията на Силистар, ако има опасност от екокатастрофа

Михалевски: Ревизия на концесията на Силистар, ако има опасност от екокатастрофа

България вече е друга, хората осъзнават какво се случва, преодоляват наложения страх и на 12 май резултатът ще е красноречив. Това заяви пред близо 200 души в Царево водачът на листата на Коалиция за България в Бургаско инж. Димчо Михалевски.

България вече е друга, хората осъзнават какво се случва,  преодоляват наложения страх и на 12 май резултатът ще е красноречив. Това заяви пред близо 200 души в Царево водачът на листата на Коалиция за България в Бургаско инж. Димчо Михалевски. В залата на местното читалище бяха и кандидат-депутатите Атанас Зафиров, Дафинка Главанска, Димитър Гочев и Катя Колева.

Михалевски нарече лансираната от ГЕРБ теза за стабилна държава  най-голямата лъжа. Такава нямаше, защото цялата криза бе стоварена на гърба на народа със замразените доходи и мизерията от липсата на работа, коментира водачът на червената листа. По думите му скандалът с подслушванията е нанесъл тежък удар по имиджа на България в целия свят. Феодалите на Цветанов и Борисов по места пък оказват натиск над хората, защото се страхуват от това, което ще излезе като злоупотреби, като загубят управлението.

„Властта трябва да защитава достойнството и живота на хората, а не да се използва за финансово-икономическо овладяване на държавата, както правят ГЕРБ”, изтъкна още водачът на червената листа. Той бе категоричен, че Коалиция за България ще потърси сметка на всички, които са мачкали и пресирали хората. ”ГЕРБ си повярва, че държавата и всички ние сме техни и за това превърнаха България в разграден двор”, посочи Михалевски.

Облекчаване на визовия режим за туристите от Русия и страните от бившия СССР, разкриване на 12 000 работни места за областта, програма за брегоукрепване на черноморския бряг, подкрепа за строителството на рибарски заслони, бяха ангажиментите по които ще работи Михалевски в следващия парламент. Той увери, че общият устройствен план на Царево ще влезе в сила, за да се спрат опитите зад гърба на обществото да се изготви нов план в частен интерес.

По отношение на безобразието в горите кандидат-депутатът увери, че най-напред ще се извърши основен ремонт на закона, прекратяване на концесиите и справедливост за ловните дружинки. Михалевски се ангажира да отстоява правата на тракийските българи в двустранните отношения с Турция, ревизия на концесията за търсене на газ в квадрант „Силистар” при наличие на опасност за екологична катастрофа, както и рехабилитация на всички пътища в региона, включително и на построените от ГЕРБ, които са започнали да се рушат. Той обеща и да се намери възможност за изграждане на панорамен път между стария и нов град в Царево.

На въпрос на граждани за цената на тока и проблемите в енергетиката Михалевски коментира, че това е сектора, в който ГЕРБ са заложили множество „бомби”. Коалиция за България ще извади всички договори, злоупотреби и тайни на яве, за да се въведе справедлива цена, а виновните за кризата да понесат отговорност. Според кандидат-депутата една от причините за поскъпването е, че ГЕРБ са спрели износа на ток.

„Стратегическото планиране и райониране на страната е нашето бъдеще”, категоричен бе Михалевски. Председателят на Общинския съвет на БСП в Царево Петко Арнаудов подчерта, че Димчо Михалевски в качеството му на зам.-министър на МРРБ е направил много за развитието на Царево и района, изброявайки успешните проекти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега