Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младежи от ГЕРБ пратиха управляващите в Северна Корея

Младежи от ГЕРБ пратиха управляващите в Северна Корея

Представители на Младежи ГЕРБ раздадоха в кулоарите на Народното събрание и пуснаха в пощенските кутии на депутатите от тройната коалиция БСП, ДПС и Атака бутафорни еднопосочни билети до Северна Корея.

Представители на Младежи ГЕРБраздадоха в кулоарите на Народното събрание и пуснаха в пощенските кутии надепутатите от тройната коалиция БСП, ДПС и Атака бутафорни еднопосочни билетидо Северна Корея. „Инициативата, която предприехме, са еднопосочни билети доСеверна Корея за така наречените управляващи в момента. Смятаме, че те трябвада си тръгнат, за да има възможност младите хора да останат в България и да сереализират“, подчерта Георг Георгиев от МГЕРБ. По думите му младите хоракатегорично заявиха, че не желаят тези управляващи да останат и те вече санелегитимни.

„Искаме по един символичен начин да им покажем Терминал 2, кактоте ни го показаха. Искаме да им кажем – заминете вие натам, ние оставаме вБългария, за да се развиваме тук и като управляващи сте длъжни да дадете тазивъзможност. Има билети за народните представители от тройната коалиция Атака,ДПС и БСП”, подчерта той. Георгиев посочи, че МГЕРБ са подготвили по-голямбилет за премиера Пламен Орешарски. „Това е специален чартърен полет. Тъй катоСеверна Корея е от тоталитарен тип, управляващите биха се реализирали добре в тазиобстановка”, категоричен бе Георг Георгиев.

„Ние им даваме билетитесъвсем любезно, но бяхме наругани и не го очаквахме. Подготвили сме поименнибилети за всички депутати от БСП, ДПС и „Атака” – 142, плюс билети заправителството. Прецедент в България е месеци наред да има протести. За младитев България не се прави нищо в момента, в навечерието на студентския празник.Повод за веселба в момента няма”, обясни Митя Атанасов.

Той припомни, че приправителството на Бойко Борисов за първи път след 23 години планове е бил приетЗакон за младежта, а сегашните управляващи подготвят промени в този закон,които да облагодетелстват единствено младежките организации на управляващитепартии.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега