Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младежи от Музикалното ни запознават с красотата на българската класическа музика

Младежи от Музикалното ни запознават с красотата на българската класическа музика

Цели три концерта са подготвили възпитаниците на НУМСИ през месец март.

Три невероятни срещи, изпълнени с красотата на българскатакласическа музика, предстоят в рамките на проект "На концерт в сряда" вНационалното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. ПанчоВладигеров". Цели три концерта са подготвили възпитаниците на НУМСИ през месец март.

Младите музиканти ще завладеят слуха и съзнанието на публиката, чрез музиката създадена от виртуозни и вдъхновени творци и през погледа  и сърцето на съвременниците ще предадат красотата българската класическа музика.  

На 7, 14 и 21 март,почитателите на родната музика ще иматудоволствието да се насладят на живото изпълнение на младите музиканти, които щепредставят Бургас на ХХІV Национален конкурс за изпълнение на българска музикалнатворба „Върбан Върбанов“. 

От 20 до 24март в Бургас ще се състоят Дни на българската музика, които  ще бъдат посветени на 140 години отОсвобождението на България. В рамките на тези дни ще бъде и поредното изданиена конкурсът за българска класическа музика.  

В сряда, в магията на българската музика ще ни потопят  произведенията на Панчо Владигеров, ЛюбомирПипков, Парашкев Хаджиев, Александър Райчев, Васил Казанджиев, Добри Христов,Христо Радоев, Асен Карастоянов,  ГеоргиЗлатев - Черкин и др.   

Поредицата „Музикалнитесъкровища на България” се осъществява в рамките на проекта „На концерт в сряда”, тази сряда – 7 март от 18 часа, Концертна зала на Музикалното училище, входсвободен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега