Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Младежки Глас" навърши 12 години

"Младежки Глас" навърши 12 години

Сдружението посрещна своя 12-и рожден ден и отпразнува 12 изпълнени с много успехи и хуманни каузи години.

Национално сдружение „Младежки Глас” посрещна своя 12-и рожден ден и отпразнува 12 изпълнени с много успехи и хуманни каузи години. Организацията почете празника си в популярен бургаски клуб, като за доброто настроение на гостите се погрижи DJ Pokera.

"Честит празник на всички членове и приятели на Национално Сдружение "Младежки Глас" в цяла България. Днес отбелязваме 12 години от създаването на най-мащабната неправителствена организация на младите хора в страната ни, която подкрепя потенциала на новото поколение и промени живота на хиляди, давайки смисъл и посока по пътя на развитието на всеки един млад човек и неговата увереност в собствените му качества. Винаги сме казвали, че силата е в младите и те са не само бъдещето, но и настоящето.
Благодаря на Екипа ни в цялата страна, които стои в основата на хилядите ни мероприятия, семинари, обучения и инициативи, които развиват потенциала на младите и ги подкрепят, изграждайки силното ново поколение в България. Когато преди 12 години група млади хора повярваха в себе си, поставяйки основите на Организацията ни, го направиха за да може обществото да повярва в потенциала на всеки един млад човек в страната ни, гордея се с всички, които се присъединиха към каузата ни и повярваха в нея
", каза Тодор Йосифов, националния лидер на Национално Сдружение „Младежки Глас”.

Рожденият ден беше воден от заместник председателя на националната структура Станислав Мъжгълов, който награди с официална грамота за заслуги областния председател на клон Стара Загора Пламена Петкова. Партито на младите завърши с голяма торта.

Национално сдружение „Младежки Глас” е създадено през 2007 година в гр. Бургас. През годините екипа от млади ентусиасти изградиха структури в цялата страна. Днес членовете наброяват над 10 000 и симпатизантите са над 60 000.

Централата на сдружението е позиционирана в гр. Бургас, от където се ръководят клоновете в България. След близо едногодишен мониторинг от страна на Организацията на Обединените Нации и по препоръка на Комитета по неправителствените организации, Национално сдружение „Младежки Глас“ получи официално специален консултативен статус към Икономическия и социален съвет на ООН през 2017 година.

Сдружение „Младежки Глас“ получи от Министерство на младежта и спорта лиценз за национално-представителна организация, на база мониторинг на дейността й за младите хора и нейните структури в цялата страна, като само Сдружението отговаря на законовите критерии за предоставяне на национален статут.

Организацията е пълноправен член и представител на младите граждани на Република България в редица международни съюзи и формирования, между които IPYG – Световната младежка организация за мир, обединяваща над 300 от най-мащабните НПО-та в света със седалище в Южна Корея. „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” е представител на страната ни и в Международната НПО Мрежа “WE ARE TOGETHER”, която има представителства в 18 държави по света, сред които САЩ, Китай, Германия, Франция и др.

В момента Национално Сдружение „Младежки Глас“ е успешен партньор и посредник между младите хора и всички институции в страната, включително и с международни организации, като заедно си поставят за обща цел - развитието на новото поколение у нас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега