Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младите театрали от Музикалното с пиеса по Уди Алън

Младите театрали от Музикалното с пиеса по Уди Алън

„Играта: Смърт” по Уди Алън е новото премиерно заглавие, което представя Младежки експериментален театър към Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. П. Владигеров" - Бургас. Този път погледът на трупата е насочен към творчеството на Алън, познат ни като автор на тв скечове и шоумен, режисьор, актьор, писател, сценарист, драматург, продуцент, композитор, кларнетист, който със своите многобройни филми, киносценарии, къси разкази и пиеси е по-популярен и обичан в Европа,отколкото в родната Америка.

„Играта: Смърт” по Уди Алън е новото премиерно заглавие,което представя  Младежки експериментален театър към Националното училище замузикално и сценично изкуство „проф. П. Владигеров" - Бургас. Този пътпогледът на трупата е насочен към творчеството на  Алън, познат ни като автор на тв скечове и шоумен, режисьор, актьор, писател,сценарист, драматург, продуцент, композитор, кларнетист, който със своите многобройни филми, киносценарии, къси разкази ипиеси е по-популярен и обичан в Европа,отколкото в родната Америка.

Заедно с младитеталанти, публиката ще разбере каквоще направи ако една нощ  дойде Смъртта и  каже,че моментът е настъпил. Ще стане ясно, дали седна игра на карти може да бъде измамена , тази с Косата.Подбранитетекстове са  със страхотендиалог,невероятно чувство за хумор и поставят проблеми, в които често сепреплитат ревност, любов, засегнато честолюбие и илюзорни мечти, което от своя страна гарантира едно добропредставление.

Режисьор на новата пиеса е Христо Хр.Симеонов, който не само е един отоснователите на театралната формация, но е и неин  ръководител. Младежкият експериментален театър е изцяло на самоуправление и еструктуриран както  професионален театър.Формацията освен директор, има зам. директори по техническа и творческа част,главен счетоводител, звукорежисьор, отговорници за рекламата и репертоара. С тази постановка към екипа отактьори  се присъединяват и оркестър,певци, балет и художници сценографи. По този начин се осъществява и първият продуктреализиран изцяло от талантите, които се обучават в Музикалното училище.

На сцената зрителите ще видят Радмила Чолакова, Мария Димитрова, СимеонДимов, Габриел Славчев, Димитър Дросев, Александър Джимджинов, Стоян Величков,Ирена Митева, Дороти Димитрова, Христина Въжарова, Кристина Воденичарова,Златомира Кошничарова, Вяра Алексиева, Стела Никова, Ксения Гребен, ДимитърУзунов, Ивайло Кошничаров, Теодор Чирпанлиев, Николай Костадинов и МаломирИнгилизов. 

Музикалното оформление е дело наЦвета Андреева и Елза Паносян. Сценографията и костюмите са на Петър Адамов векип с асистент художниците Катрин Янева, Магдалена Стоянова, Михаела Златева,Мария Димитрова, Павел Стоев, Цветелина Петрова и Пенка Христова.Ако харесватеостроумието и чувството за хумор на Уди Алън, можете да се забавлявате заедно струпата на   Младежки експериментален театър на 4 декември– четвъртък, 19 часа, Концертна зала НУМСИ „проф. Панчо Владигеров”.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега