Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Модерна детска градина отвори врати на мястото на старото 5-то РПУ

Модерна детска градина отвори врати на мястото на старото 5-то РПУ

Филиалът на ЦДГ №6 "Вълшебство" отвори врати за 120 деца след цялостна реконструкция на сградата на бившето 5- то РПУ в бургаския комплекс "Лазур". На откриването на най-новата детска градина присъстваха стотици гости и родители. Сградата е с изцяло подменена дограма и въведени мерки за енергийна ефективност, обзаведена е с модерна мебелировка, изградени са и площадки за игра за децата.

Филиалът на ЦДГ №6 "Вълшебство" отвори врати за 120 деца след цялостна реконструкция  на сградата на бившето 5- то РПУ в бургаския комплекс "Лазур". На откриването на най-новата детска градина присъстваха стотици гости и родители. Сградата е с изцяло подменена дограма и въведени мерки за енергийна ефективност, обзаведена е с модерна мебелировка, изградени са и площадки за игра за децата.

"Това са едни от най-хубавите събития за мен като кмет. Щастлив съм, че завършихме преустройството на сградата в срок, а жителите на к-с "Лазур" няма да губят време в пътуване до други детски заведения, защото ще разполагат с прекрасна база тук на място", каза кметът на Община Бургас Димитър Николов по време на официалната церемония.

Той припомни, че след преместване на бившето 5-то РПУ в нова сграда, Община Бургас моментално се е заела да превърне старата отново в детска градина, като допълни , че оттук нататък проектът само ще се надгражда, защото предстои да бъдат построени физкултурен салон и плувен басейн за малчуганите.

Новата детска градина бе осветена и благословена. Празничната програма продължи с мини постановка на емблематичната приказка "Малкият принц", а главният герой подари своята вълшебна пръчица и книга на кметът Николов.

В събитието взе участие Цветан Цветанов, който като министър на вътрешните работи прехвърли собствеността на обекта на Община Бургас и помогна за реализирането на проекта. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега