Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Може ли сутиенът да помогне в борбата с килограмите?

Може ли сутиенът да помогне в борбата с килограмите?

Оказва се, че отговорът на този въпрос е: Да! Може! Вълната от високотехнологични аксесоари и принадлежности достигна и до гардероба – програмисти от Майкрософт разработиха „умен“ сутиен. Новото поколение бельо е оборудвано със специални сензори, които да отчитат сърдечния ритъм на жената и по този начин да следят за промяната в настроенията й. Крайната цел е борбата с наднорменото тегло при дамите.

Оказва се, че отговорът на този въпрос е: Да! Може! Вълната отвисокотехнологични аксесоари и принадлежности достигна и до гардероба – програмистиот Майкрософт разработиха „умен“ сутиен. Новото поколение бельо е оборудвано със специални сензори, които да отчитат сърдечния ритъм на жената ипо този начин да следят за промяната в настроенията й. Крайната цел е борбата снаднорменото тегло при дамите.

Как, ще попитатевие, може сутиенът да ни помогне в борбата с килограмите? Много просто – споредмного проучвания, хората посягат към висококалорични храни най-вече, когато саподложени на силен стрес, умора или са склонни към депресивни състояния. „Умниятсутиен“ отчита промяната в настроението и предава информацията към мобилниятелефон на собственичката му. На екрана се стартира специално приложение, коетонапомня на дамата, носеща сутиена, че не бива да посяга към вкусотийките самоза да си „оправи настроението“.

На въпрос „защоточно сутиен“, специалистите обясняват, че са търсели форма за сензорите, коятода бъде удобна при продължително носене. Бельото се оказало най-подходящотомясто за инсталиране на мониторите, тъй като жените прекарват голяма част отежедневието си, носейки сутиен. Единственият проблем пред инженерите в моментае, че батериите на сутиена се изтощават за 3-4 часа и трябва да бъдатпрезаредени. Е, до тук с „продължителната употреба“.

Макар компаниятада не планира масовото производство на този модел сутиени, разработчиците отМайкрософт обещават, че ще продължат да изследват възможностите за разработванена високотехнологично облекло с различно приложение. Междувременно,потребителите в социалните мрежи посрещната новината със смесени чувства. Някоидори заклеймиха изобретението като „навлизане в твърде личното пространство“,докато други се зачудиха какво ли ще се случи, ако някой реши да „хакне“ нечийсутиен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега